Ayşen Gürcan sözünü tuttu... İlk ziyaretini oraya yaptı

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan, seçim öncesi verdiği sözü tuttu, ilk ziyaretini o mahalleye yaptı.

SİYASET 05.06.2023, 14:20 05.06.2023, 14:30
Ayşen Gürcan sözünü tuttu... İlk ziyaretini oraya yaptı

Milletvekili seçilir seçilmez çalışmalarına hızı başlayan, Seyitgazi'deki sel felaketi sonrası hemen bölgeye giden AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan, seçim sonrasında ilk ziyaretini de seçim öncesi verdiği sözü tutarak Atalantekke Mahallesi'ne gerçekleştirdi. 

Tepebaşı ilçesine bağlı Atalantekke mahallesinde seçim çalışmaları kapsamında gerçekleşen ziyarette, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan büyük bir ilgiyle karşılanmış, mahalle sakinleri tarafından geleneksel yağmur duasına davet edilmişti.

Seçimlerin ardından ilk ziyaretini Atalantekke'ye yapacağı sözünü veren Gürcan etkinliğe katılarak hayırlı ve bereketli bir yıl temennisinde bulundu. Ziyarete, AK Parti Eskişehir Tepebaşı ilçe başkanı Emre Aydın da eşlik etti. 

Aynı gün içinde, Kozkaya mahallesinde düzenlenen yağmur etkinliğine de katılan Milletvekili Prof. Dr. Gürcan, vatandaşlarla sohbet etti, taleplerini dinledi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@