banner163

Bahçeli'nin çağrısı, Erdoğan'ın sözleri sonrasında... Gözler Akşener'in Afyon'daki konuşmasında

Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti'ye yaptığı çağrı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü açıklamaları sonrasında gözler İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yarın Afyonkarahisar'da yapacağı konuşmaya çevrildi... Meral Akşener ne açıklayacak?

SİYASET 25.08.2023, 19:10 26.08.2023, 17:14
Bahçeli'nin çağrısı, Erdoğan'ın sözleri sonrasında... Gözler Akşener'in Afyon'daki konuşmasında

Türk siyasetinde gözler İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yarın Afyonkarahisar'da yapacağı konuşmaya çevrilmiş durumda. 

Bahçeli İYİ Parti'ye çağrıda bulunmuştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’ye yaklaşan yerel seçimler için çağrı yaparak "Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına" dedi.

Bu çağrıya İYİ Parti'den net bir yanıt gelmezken, İYİ Parti'den yapılan açıklamalarda Meral Akşener'in 26 Ağustos'ta Afyonkarahisar'da düzenleyeceği mitingte yapacağı konuşma işaret edilmiş ve Akşener'in önemli açıklamalarda bulunacağı kaydedilmişti. 

Erdoğan: Davetim 85 milyonun her ferdine... Gelin AK Parti ve Cumur İttifakı'na katılın 

Cumhurbaşkanı Erdoğan da dünkü AK Parti'nin 22. kuruluş yıldönümü programında yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda ve bir çağrıda bulnmuştu. Erdoğan, "AK Parti bir Türkiye partisidir. 85 milyonun tamamının partisidir. Üye sayısı itibariyle ülkemizin en büyük siyasi hareketiyiz. Bizim nazarımızda her insan bir cihandır. Hangi kökene, hayat tarzına, kültüre, gelire, statüye sahip olursa olsun tüm vatandaşlarımız değerlidir, hürmetle ve hizmete layıktır. Kalbi Türkiye için atan herkese, kapımızda, gönlümüzde sonuna kadar açıktır. Bu çatı altında yüreğinde millet ve memleket sevdası olan herkese yer olduğunu tekrar ifade etmek isterim. Davetim 85 milyonun her bir ferdinedir. Sadece seçmenine değil hiçbir ayrım yapmadan 85 milyonun tamamına saygı duyan, hesap veren, cesaretle hesap sorabileceğiniz bir parti ve ittifak arıyorsanız gelin siz de AK Parti ve Cumhur İttifakı'na katılın" demişti. 

Gözler Afyonkarahisar'da... Meral Akşener'in yapacağı konuşmada

Bu açıklamalar sonrasında gözler İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Afyonkarahisar'daki programına ve yapacağı konuşmaya çevrilmiş durumda. 

İYİ Parti'den yapılan açıklamada, Meral Akşener'in Afyonkarahisar programıyla ilgili, Akşener'in 26 Ağustos Cumartesi (yarın) saat 13.30'da Atatürk Anıtı'na çelenk bırakacağı, saat 14.00'te de Afyonkarahisar - Kocatepe'de vatandaşlara hitap edeceği belirtildi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@