Bakan Akar açıkladı... Terör örgütüne bir darbe daha

Irak'ın kuzeyindeki Biliç Tepe Üs Bölgesini ziyaret eden Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar açıkladı... Terör örgütüne bir darbe daha...

SİYASET 02.05.2021, 11:03 02.05.2021, 11:06
Bakan Akar açıkladı... Terör örgütüne bir darbe daha

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile Şırnak’a gitti. Bakan Akar ve Komutanlar 2'nci Hudut Bölük Komutanlığının Irak'ın kuzeyindeki Biliç Tepe Üs Bölgesini ziyaret etti.

Üs bölgesinde incelemelerde bulunan Bakan Akar'a, 23’üncü Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral İdris Acartürk tarafından bu bölgede icra edilen Pençe-Şimşek operasyonuyla ilgili brifing verildi. Bakan Akar ve beraberindekiler daha sonra askerlerle iftar yaptı.

"44 terörist etkisiz hale getirildi... Tüm inlerine girdik"

İftarın ardından askerlere hitap eden Bakan Akar, "Burada çok önemli görevler yapıyorsunuz. Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları başarılı bir şekilde devam ediyor. Şu ana kadar 44 terörist etkisiz hâle getirildi. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar devam edecek. Tüm inlerine girdik. Terörü bitirmekte azimliyiz, kararlıyız. Buna muktediriz, bunu yapacağız. Bir an önce barışı ve huzuru burada sağlayacağız" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@