banner163

Bakan Çavuşoğlu'na Eskişehir'de büyük ilgi... "Koşa koşa sizi görmeye geldim"

Eskişehir'e gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, STK'larla bir araya geldiği toplantının dışında çarşıda esnaf ve vatandaşları da ziyaret etti. Çavuşoğlu vatandaşlardan büyük ilgi gördü, ilginç diyaloglar yaşandı...

SİYASET 10.09.2021, 19:37 11.09.2021, 14:45

Eskişehir’de bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.  Bakan Çavuşoğlu'na Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı ve Prof. Dr. Emine Nur Günay, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak da eşlik etti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugün öğle saatlerinde Eskişehir’e geldi. Eskişehir Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu, Reşadiye Camii’nde cuma namazı kıldı. Namaz sonrası Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı ve Prof. Dr. Emine Nur Günay, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak ve valilik ziyaretine katılan heyet ile birlikte Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde esnafı ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu, vatadaşlara karanfil hediye etti.

Yoldan geçen vatandaşlar ve esnafın yoğun ilgisi ile karşılaşan Bakan Çavuşoğlu, kendisine iletilen talepleri dinledi. 

"Ömür boyu devam edin"

Bakan Çavuşoğlu'nun yanına gelerek görüşen bir kadın "Teşekkür ederim, saygınıza, sevginize... Ömür boyu devam edin. Duyunca arabadan inip koşa koşa geldim" dedi. Bakan Çavuşoğlu, vatandaşın bu nezaketine çok teşekkür ettiğini belirtti. 

"Bu bayrak altında hep beraberiz"

Sohbet esnasında “Başka bayrak yok” diyen bir vatandaşa Çavuşoğlu, “Bu bayrak altında hepimiz beraberiz” dedi. Huzurevinde yaşayan ve ayakkabı boyacılığı yapan 75 yaşındaki amcayla da sohbet eden Bakan Çavuşoğlu, “Orada kalan tüm büyüklerimize selam söyleyin” ifadelerini kullandı.

Fotoğraf üstüne fotoğraf çektirdi 

Bakan Çavuşoğlu, ziyaretleri esnasında birçok vatandaş Bakan Çavuşoğlu ile fotoğraf çektirmek istedi. Vatandaşları kırmayan Bakan Çavuşoğlu tüm vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@