Bakan Dönmez ve Gürcan vekil rozetlerini taktı

AK Parti Eskişehir Milletvekili seçilen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Prof.Dr. Ayşen Gürcan, TBMM'de kayıtlarını yaptırdı, milletvekili rozetlerini taktı.

SİYASET 29.05.2023, 16:51 30.05.2023, 12:29
Bakan Dönmez ve Gürcan vekil rozetlerini taktı

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından milletvekillerinin TBMM'deki kayıt işlemleri sürüyor. Bu çerçevede AK Parti Eskişehir Milletvekili seçilen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Prof.Dr. Ayşen Gürcan da kaydını yaptırdı.

"Eskişehir'i temsilen göreve başlayacağız inşallah"

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, “Eskişehir’i temsilen mecliste yasama görevine başlayacağız inşallah. Dün de çok önemli bir seçimi daha geride bırakmış olduk. 13. Dönem Cumhurbaşkanı olarak yola devam edecek. Türkiye Yüzyılı’nı beraber inşa edeceğiz. Vatana millete bölgemize ve tüm dünyaya hayırlı uğurlu olsun. Tüm seçilen arkadaşlar yemin edecek. Yemin edince yasama görevim başlıyor. Yasama görevi yeminle başlıyor. Milletvekilliği unvanını kazanmış oluyorsunuz ama yasama görevi mecliste yemin edince başlayacak. Mazbatayı alan her arkadaş milletvekili unvanını kazanmış oluyor” dedi. 

"Aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim utandırmasın"

Prof.Dr. Ayşen Gürcan da, "28. Dönem Eskişehir Milletvekilleri olarak Gazi Meclis’imize kaydımızı yaptırdık. Birlikte yürüdüğümüz kıymetli yol arkadaşlarıma, destekleriyle bu göreve layık gören aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim utandırmasın" dedi. 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@