Bakan Koca'dan Meral Akşener'in iddiasına yanıt geldi... Çok konuşulacak cevap

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in o iddiasına Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan çok konuşulacak cevap...

SİYASET 27.11.2021, 19:03 27.11.2021, 19:36
Bakan Koca'dan Meral Akşener'in iddiasına yanıt geldi... Çok konuşulacak cevap

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Sayın Bakan @drfahrettinkoca Sayın Erdoğan’ın ülkemizi sığınmacılar için bir hendeğe çevirmesi yetmedi, şimdi de siz mi çıktınız? Avrupa’nın Kovidli hastalarını kabul etmek ne demek? Milletimizi, sağlıkçılarımızı yeni varyantlarla karşılaşma riskine nasıl sokarsınız!" diyerek Dünya Sağlık Örgütü Avrupa Direktörü Hans Kluge'nin Bakan Koca'ya teşekkür ettiği tweeti'de paylaştı...

 

"Sayın Akşener... Üzerinde siyaset yaptığınız konu Avrupa'da yaşayan 5 milyon insanımız... 

Meral Akşener'in bu paylaşımına Bakan Koca da twitter'dan yanıt verdi. Bakan Koca paylaşımında, "Sn. Meral Akşener, Üzerinde siyaset yaptığınız konu, Avrupa’da yaşayan 5 Milyon insanımızdan Covid-19’a yakalananların İstanbul’da, bir acil durum hastanemizde tedavi olabilmeleri konusudur. Alman Sağlık Bakanı yoğun bakım kapasitelerinin dolmaya başladığını açıkladı" dedi. 

"3,5 milyon vatandaşımızın yaşadığı Almanya salgında zor günler geçiriyor... Hasta vatandaşlarımız için sorumluluk almaya hazırız"

Bakan Koca, sonraki paylaşımında da, "3,5 Milyon vatandaşımızın yaşadığı 84 Milyon nüfuslu Almanya salgında zor günler geçiriyor. Dün 72.159 ile en yüksek günlük vaka sayısına ulaşıldı, 374 kişi hayatını kaybetti. İnsanımıza ve insanlığa karşı görevlerimiz var. Hasta vatandaşlarımız için sorumluluk almaya hazırız" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@