Bakan Osman Aşkın Bak Eskişehir'e geliyor... AK Parti Eskişehir Buluşması'na katılacak

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Eskişehir'e geliyor... AK Parti Eskişehir Buluşması'na katılacak.

SİYASET 11.08.2023, 11:59 12.08.2023, 17:04
Bakan Osman Aşkın Bak Eskişehir'e geliyor... AK Parti Eskişehir Buluşması'na katılacak

AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan yaptığı açıklamada, AK Eskişehir 2023 Şehir Buluşmaları kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın da yarın Eskişehir'e geleceğini duyurdu. 

Reyhan yaptığı açıklamada, "AK Parti Genel Merkezimizin Teşkilat Başkanlığınca koordine edilen çalışmalar kapsamında, Bakanlarımız, MKYK üyelerimiz ve Milletvekillerimizin katılımıyla 81 il, 922 ilçe teşkilatı tarafından düzenlenecek programlarda, partimizin 21 yılda yaptığı eser ve hizmetler anlatılacak, ülkemizin her köşesinden istek ve beklentilere kulak verilecektir. Eskişehir olarak biz de saha çalışmalarımızı başlattık ve bunun üzerine 12 Ağustos Cumartesi günü Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak, Eskişehirli hemşehrilerimizin gönüllerine misafir olmaya geliyor.  #Eskişehir2023ŞehirBuluşmaları hashtag'imiz ile şehrimize ve kıymetli vatandaşlarımıza hizmetin en iyisi için, gece demeden gündüz demeden birlikte Türkiye Yüzyılı için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. 

Sabah saat 10.00’da partililerle bir araya gelerek programlarına başlayacak olan Bakan Bak, 12.00’da basın mensuplarıyla bir araya gelecek. Basın mensuplarıyla gerçekleştireceği toplantının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın, Odunpazarı İlçesi Yunus Emre Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret etmesi bekleniyor.

Saat 14.00’de Yenikent olimpik yüzme havuzunda, kulüp sporcuları ile bir araya gelecek olan Bakan Bak, 15.00’de Anadolu Üniversitesi’nde bulunan KYK Kız Öğrenci Yurdu’na giderek Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün bilgilendirme sunumuna katılacak. Son olarak 17.30’da Odunpazarı bölgesinde gençlerle ve kadınlarla bir araya gelmesi beklenen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın Eskişehir programını tamamlayacağı öğrenildi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@