Bakan Pakdemirli ile görüşen Günay müjdeyi verdi

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay'dan Eskişehir'e bir müjdeli haber daha geldi...

SİYASET 31.03.2021, 13:12 31.03.2021, 13:24
Bakan Pakdemirli ile görüşen Günay müjdeyi verdi

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Seyitgazi, Mahmudiye ve köyleri için önemli bir haber paylaştı.

Bakan Pakdemirli onayladı, Mayıs'ta ihaleye çıkılacak 

Günay, ‘’ Seyitgazi ve Mahmudiye ilçelerimizin belli bölgelerini kapsayan 20 milyon TL bedelli ‘Eskişehir Seyitgazi 2 kısım AT ve TİGH Projesi’ne ait ihale izni Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli tarafından onaylanmış olup, DSİ 3. Bölge Müdürlüğümüz tarafından Mayıs’ta ihaleye çıkılacak.  Eskişehir Seyitgazi 2. Kısım AT ve TİGH Projesi;  Seyitgazi İlçemizin Sarayören ve Değişören Mahallelerinin Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri ile Tarım Reformu Genel Md’lüğünce yapımı daha önce tamamlanan ‘Seyitgazi AT ve TİGH Projesi’ kapsamında Seyitgazi Merkez, Doğançayır Beldesi,Yazıdere, Çukurağıl, Yenikent, Büyükdere, Ayvalı, Arslanbeyli, Taşlık’ta eksik kalan Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri işlerini kapsamaktadır. Seyitgazi AT ve TİGH Projesi’ kapsamında ayrıca Mahmudiye İlçesine bağlı Yeşilyurt, Tokathan, Güllüce Köyleri’nin eksik kalan Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri işleri gerçekleştirilecektir.

"Vatandaşlarımız ve muhtarlarımız talep etti, biz takip ettik"

İlçe ve köy gezilerinde vatandaşlardan ve muhtarlardan konu ile ilgili talepleri aldığını ve bu talepler doğrultusunda gerekli başvuru ve takip süreçlerini yönettiğini dile getiren Prof. Dr. Günay, ‘’İlçe ve köy ziyaretlerimizde bu talepler ile karşılaştık. Arşive dönüp baktığımda ilk olarak Seyitgazi’de dönemin İlçe Belediye Başkanı Hasan Kalın ve muhtarlarımız ile 25 Mart 2016 tarihli buluşmamızda bu konunun gündeme geldiğini gördüm. Biz tabi bu görüşmeleri, talepleri hep alıyor ve sistematik bir şekilde takip ediyoruz. Çok şükür bu konuda da sonuç almış olduk. Vatandaşlarımız ve muhtarlarımız tarafından sürekli gündeme getirilen arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerine yönelik yatırım için Cumhurbaşkanımız Sn.  Recep Tayyip Erdoğan ile Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli’ye hemşerilerim adına teşekkür ederim. Hükümetimiz büyük ölçekli arazilerde daha verimli tarım üretimi için gerekli her politika uygulamaya kararlı. Eskişehirimize hayırlı olsun.’’ Şeklinde açıklamada bulundu.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@