Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz: "Başkan sahada olmalı. Bayramda kravatı çıkarmadım daha"

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Tolga Tosun'a öyle bir yanıt verdi ki...

SİYASET 20.07.2022, 17:46 20.07.2022, 17:51
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz: "Başkan sahada olmalı. Bayramda kravatı çıkarmadım daha"

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında Bandırma Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Tolga Tosun'un eleştirilerine yanıt veren Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Bandırma'nın siyasi yönetiminin yapılacak işlerle ilgili fikirleri var ama iş çalışmaya gelince yoklar." ifadelerini kullandı. Bayramda başkan dahil herkesin tatile çıktığını ve Büyükşehir'in gönderdiği temizleme araçlarının kullanılmadığını belirten Yılmaz, "Biz sahadayız. Başkan sahada olmalı. Şu kravatı çıkarmadım daha" diye konuştu.

Bandırma Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Tolga Tosun, Balıkesir Büyükşehir Belediye meclis toplantısında yaptığı konuşmada Büyükşehir'i eleştirerek "Tabi siyaset iktidar partisi olunca daha farklı ilerliyor. Bandırma'nın bu tarz alanlara ihtiyacı var. Bunun planlaması yapılırken, bu maddenin reddedilerek çekilmesini istiyorum." dedi.

"Bandırma'nın siyasi yönetiminin yapılacak işlerle ilgili fikirleri var ama iş çalışmaya gelince yoklar"

Tosun'un eleştirilerine yanıt veren Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Ben 20 ilçe belediye başkanımızla beraber çalışıyorum. Bandırma ile ilgili yapılması gereken şeyler belli. Üniversiteyi getirdik, hastaneyi getirdik, yolları yapıyoruz ve kiralar fırladı. Konut ihtiyacı var, bir şekilde kentsel dönüşümün başlaması lazım. Bandırma'nın siyasi yönetiminin yapılacak işlerle ilgili fikirleri var ama iş çalışmaya gelince yoklar" ifadelerini kullandı.

"Başkan sahada olmalı... Şu kravatı çıkarmadım daha"

Temel sıkıntının başkanlık misyonunu oturtup adam gibi iş yapmakla alakalı olduğunu belirten Yılmaz, "Biz adam ayırıyoruz diye bir şey yok. Sizde nasıl rahatlık varsa hiç belediyeyi düşünmek yok. Bayramda dört temizleme aracı verdik. Bakıyorum araçlar hiç çıkmamış. Herkes izinde, başkan da izinde. Biz sahadayız. Başkan sahada olmalı. Şu kravatı çıkarmadım daha." diye konuştu.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@