banner163

BBP Eskişehir milletvekili adayı Erkan Sarmaşık: Eskişehirspor'u siyaset için değil gönülden seviyoruz

Eskişehirspor-Çatalcaspor maçını ailesiyle birlikte izleyen Büyük Birlik Partisi Eskişehir Milletvekili adayı Erkan Sarmaşık Eskişehirspor ile ilgili açıklamalarda bulundu.

SİYASET 18.04.2023, 13:12 18.04.2023, 13:17
BBP Eskişehir milletvekili adayı Erkan Sarmaşık: Eskişehirspor'u siyaset için değil gönülden seviyoruz

Eskişehirspor taraftar gruplarından Aşk-ı şehir’in kurucularından Serdar Çetin, Büyük Birlik Partisi Eskişehir Milletvekili adayı Erkan Sarmaşık ve ailesi ile birlikte Eskişehirspor-Çatalcaspor maçını izledi. 

Erkan Sarmaşık İle  uzun yıllardır tanıştıklarını ve 2005 yılında Aşk-ı şehir grubunu birlikte kurduklarını dile getiren Çetin “Erkan Sarmaşık Eskişehirspor tribünlerinin içinden yetişmiş bir dostumuz ve gerçek bir Eskişehirli,bu yüzden Eskişehirlilerin halinden, derdinden anlayacak biri. Bugünkü maç bizim için çok önemliydi ve Erkan her zaman olduğu gibi bu maçta da Eskişehirspor’u ve bizleri yoğun temposuna rağmen yalnız bırakmadı" dedi. 

Büyük Birlik Partisi Eskişehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Erkan Sarmaşık da “Eskişehirspor forması giyerek ve atkı takarak gelmedim buraya, çünkü bugün siyaset yapmak için değil kulübümüze destek olmak için geldim. Yıllardır gerekli ilgi ve desteği Eskişehirspor’a gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Özellikle son dönemde atkı siyaset yapmak için takılıyor, ben bunu istemiyorum. Atkı takıp siyaset yapmak gibi bir niyetim yok, ancak atkılı fotoğraf görmek isteyenler sosyal medya hesaplarımızdan 10 yıl öncesinden bu yana çekildiğimiz fotoğraflara bakabilirler” dedi.

"15 yıldır forma ile geldiğim tribünlere bugün takım elbisem ve aday kimliğimle geldim"

15 yıldır forma ile gittiğim tribünlere bugün takım elbisem ve milletvekili adayı kimliğimle gittim. Maç sonucu dilediğimiz gibi olmadı, fakat sonuç ne olursa olsun biz desteğimize devam edeceğiz. Yıllardır tribünlerde haykırdığımız problemleri yetki verilirse en kısa sürede meclise taşıyıp gönlümüzde taht kuran Eskişehirspor camiası ve taraftarının kalp kırıklıklarını Allahın izniyle çözeceğiz.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@