banner163

BBP'li Akdoğan: 28 Şubat'la ülkeyi 10 yıl geriye götürdüler

Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Ahmet Namık Akdoğan'dan "28 Şubat" açıklaması... "Ülkeyi 10 yıl geriye götürdüler"

SİYASET 28.02.2021, 21:51
BBP'li Akdoğan: 28 Şubat'la ülkeyi 10 yıl geriye götürdüler

Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Ahmet Namık Akdoğan, 28 Şubat'ın yıldönümü ile ilgili yayınladığı mesajda, "Öncelikle 28 Şubat'ta post modern darbeye maaruz kalan dönemin Başbakan'ı Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocayı ve o dönem tüm baskılara rağmen Refah Yol hükümetinin kurulmasını sağlayan Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu'nu rahmetle anıyorum. O dönemlerin tekrar yaşanmaması, baskı ve zulümlerin her türlü vesayet sistemlerinin yok olması için adalet, hukuk ve demokrasi içerisinde kalınması gerektiğini düşünüyorum" dedi. 

"Rahatsız olan güçler hükümeti devirdi ve ülkeyi 10 yıl geriye götürdü"

Akdoğan, "10 yılda bir tekrarlanan darbe dönemlerinin artık kapandığı ülkemizde demokrasinin tüm kişi ve kurumlarıyla daha titiz bir şekilde hayata geçirilmesini temenni ediyorum. O dönem kurulan Refah Yol hükümetinin özellikle ekonomik anlamda Türkiye'nin özgürlük ve refah ortamını arttırdığını, bundan rahatsız olan güçlerin saçma gerekçelerle hükümeti devirdiğini ve ülkeyi bir 10 yıl daha geriye götürdüğü ortada. İha ve Siha projelerinin o dönemde hayata geçirildiğinde özellikle terörle mücadelede nasıl bir değişim yaşayacağını düşünürsek bugün gelinen noktada geç kalınmışlığın ülkemizi nasıl bir duruma soktuğu anlaşılacaktır" diye konuştu. 

"Türk milleti bu tür oyunları her daim bozacak"

Akdoğan, "Ülkeye giydirilmeye çalışılan Suriye'deki Baas yapısı bir hükümet modelinin, yani azınlıkların çoğunluğu yönetme arzusunun bugün de devam ettiğini görmekle birlikte, aziz Türk milletinin bu tür oyunları her daim bozacağı inancıyla, hem 'Türkiye İran olmaz, Cezayir olmaz, Suriye olmasına da biz müsaade etmeyiz' kararlılığımız, hem de tıpkı 15 Temmuz darbe girişiminde bayraklaşan 'Namlusunu Milletine çevirmiş Tanka selam durmayız' diye ortaya koyduğumuz tavrın, hâlâ BBP kadrolarının en önemli görüşü olduğunu ve vesayet odaklarının bir daha böyle müdahalelere tevessül ettiklerinde Muhsin Yazıcıoğlu'nun arkadaşları olan bizlerin direnciyle karşılacaklarını bilmeleri gerektiğini ifade ediyoruz. 28 Şubat'ın tek kahramanı olan Muhsin Yazıcıoğlu'nu hasret ve rahmetle yad ediyorum" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@