banner163

BBP milletvekili adayı Erkan Sarmaşık: Sorunları çözeceğiz

Büyük Birlik Partisi Eskişehir 1. Sıra Milletvekili adayı Erkan Sarmaşık, Sivrihisar ve Köyleri Yardımlaşma Derneği, Seyitgazi Şükranlılar Derneği ve Samsunlular Derneği'ne ziyaretlerde bulundu.

SİYASET 29.04.2023, 14:03 29.04.2023, 14:12
BBP milletvekili adayı Erkan Sarmaşık: Sorunları çözeceğiz

Büyük Birlik Partisi Eskişehir 1. Sıra Milletvekili adayı Erkan Sarmaşık, Sivrihisar ve Köyleri Yardımlaşma Derneği, Seyitgazi Şükranlılar Derneği ve Samsunlular Derneği'ne ziyaretlerde bulundu. 

Sivrihisarlılarla bir araya geldi 

Sivrihisar ve Köyleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Şükrü Yahni ve dernek üyeleri ile görüşen BBP Eskişehir Milletvekili adayı Erkan Sarmaşık, Sivrihisar Derneği ziyaretinin sadece kampanya döneminde yapılan bir ziyaret olmadığını, milletvekili seçildikten sonra da bölgedeki toplulukların ihtiyaçlarını takip edeceğini ve gerekli çözümleri sunacağını belirtti. Dernek Başkanı Şükrü Yahni milletvekili adayının ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, “Eskişehir’de yaşayan vekil adayı Sarmaşık temsil konusunda bizleri heyecanlandırdı ve desteğimizi aldı. Toplumumuzun sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinledi, bu sorunlara çözüm önerileri sunarak bizleri mutlu etti. Kendisi seçildiği takdirde, bizimle birlikte çalışarak Sivrihisar'ımızın sorunlarını çözeceğine söz verdi" dedi.

Sivrihisar Eğitim Vakfı Başkanı Bekir Kalır ve vakıf üyeleri ile de görüşen Erkan Sarmaşık, Sivrihisar'ın sivil toplum kuruluşlarının çok iyi çalıştığını fakat derneklerin bir araya geldiklerinde aksiyon almakta güçlük çektiklerini, bunun da Sivrihisar'ın siyasal etkisini düşürdüğünü söyledi. 

Seyitgazlilerin taleplerini dinledi 

Büyük Birlik Partisi Eskişehir 1. Sıra Milletvekili adayı Erkan Sarmaşık, Seyitgazi Şükranlılar Derneği’ni de ziyaret etti. Dernek başkanı Kadir Ay, vekil adayı Sarmaşık’ı desteklediklerini belirtirken özellikle Erkan Sarmaşık’ın eşi Betül Sarmaşık’ın da Şükranlı köyünden olması sebebiyle Şükranlılar Derneği’nin tüm üyelerinin damatlarını destekleyeceklerini sözlerine ekledi. Erkan Sarmaşık da anne tarafından Seyitgazili olduğunu ve bundan gurur duyduğunu aynı zamanda Seyitgazililerin desteğinin kendisi için çok kıymetli olduğunu, Seyitgazi’yi meclise taşıyacağını söyledi.

Samsunlularla da buluştu 

Büyük Birlik Partisi Eskişehir Milletvekili adayı Erkan Sarmaşık ayrıca Samsunlular Derneği'ni ziyaret ederek, dernekteki toplulukların sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri sunarak derneğe destek sözü verdi. Samsunlular Derneği Başkanı Sadi Dönmez, Erkan Sarmaşık'ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek "Erkan Sarmaşık, derneğimizi ziyaret ederek, Samsunlu hemşehrilerimizle yakından ilgilendi. Toplumumuzun sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri sundu. Kendisi, seçildiği takdirde Samsunlu vatandaşlarımızın yanında olacağına ve sorunlarına çözüm bulacağına söz verdi. Bizler de kendisine destek vereceğiz" dedi. Erkan Sarmaşık da gerçekleştirdiği ziyaretten mutlu ayrıldığını ifade ederek, "Samsunlular Derneği'ni ziyaret etmek benim için büyük bir onur oldu. Samsunlu hemşehrilerimizin sorunlarını dinleyerek, çözüm önerileri sunmak benim görevim. Eğer seçilirsem, Samsunlu vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğim" dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@