banner163

BBP milletvekili adayları Nadir Küpeli ile bir araya geldi

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Büyük Birlik Partisi Milletvekili adayları ile bir araya geldi.

SİYASET 03.05.2023, 12:30 03.05.2023, 12:38
BBP milletvekili adayları Nadir Küpeli ile bir araya geldi

Eskişehir Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli Büyük Birlik Partisi Milletekili adaylarını ağırladı. 

Nadir Küpeli, 1. sıra milletvekili adayı Erkan Sarmaşık’ı ticaret hayatından da tanıdığını, ticari duruşunu, kişiliğini çok beğendiğini ve takdir ettiğini söyledi. 

Nadir Küpeli, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki çalışmalarla ilgili adaylarla bilgi verirken, İmişehir'deki Organize Sanayi Bölgesi'nin elektrik altyapısının modernize edileceğini ve ulusal bir elektrik krizi olmadığı takdirde bu bölgede elektriğin kesilmeyeceğini, Organize Sanayi Bölgesi imkanlarını her geçen gün daha verimli hale getirmeye çalıştıklarını anlattı. 

Erkan Sarmaşık daİmişehir'de kendi yatırımının da olduğunu belirterek, "Sanayicimizin karşılaştığı her problemle ben de bizzat karşılaştım, olumlu ve olumsuz yanları ile beraber konuya hakimim" dedi. Milletvekili adayı Erkan Sarmaşık, Mecliste elinden geleni yapacağını sadece Eskişehir sokaklarında değil Organize'de de çalışacağını belirtti. Ziyarette Eskişehir ve Eskişehir OSB'ye ilişkin konular istişare edildi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@