Bilecik'teki olay gündem oldu! AK Parti'den yeni açıklama geldi

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Belediye Başkanı Şahin'in o paylaşımları olay oldu... AK Parti İl Başkanı Yıldırım'dan yeni açıklama geldi...

SİYASET 09.06.2021, 16:23 09.06.2021, 16:34
Bilecik'teki olay gündem oldu! AK Parti'den yeni açıklama geldi

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in Ali Açıkgöz'ün sosyal medyada yaptığı paylaşımlara tepki gösterirken, İnhisar Kaymakamlığı'ndan da istifaya davet etmesi haftanın konusu oldu...

Görevde olmadığı ortaya çıkmıştı 

Paylaşımlar sonrasında, Ali Açıkgöz'ün yaklaşık 4 ay önce İnhisar Kaymakamlığı görevinden ayrıldığı ve aylardır Bilecik'te görev yapmadığı ortaya çıkmıştı. 

AK Parti İl Başkanı Yıldırım: Bilecik'ten bi haberler 

Sosyal medyada çok konuşulan konuyla ilgili AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım'dan da bir açıklama geldi. Yıldırım açıklamasında, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'ün istifasını istediği Ali Açıkgöz’ün 4 aydır İnhisar ilçesinde görev yapmadığını söyleyerek, Tüzün'ün Bilecik'ten bihaber olduğunu savundu. 

"4 aydır görev yapmadığını bilmenizi isteriz"

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'ün istifa talebine ilişkin açıklama yapan Yıldırım, "Çok kıymetli, Bilecik’in ağabeyi Sayın Yaşar Tüzün, talebinizi yerine getirmek isterdik fakat, şehrimizden uzun bir süredir uzak olduğunuz gözümüzden kaçmadı. Açıklamanızda bahsi geçen ve istifaya davet ettiğinize göre hala İnhisar Kaymakamı olan, Ali Açıkgöz’ün 4 aydır İnhisar ilçemizde görev yapmadığını, Bilecik halkı adına CHP teşkilatına ve size bildirmek isteriz" dedi.

"En büyük ortak paydamız Atatürk'ü kalpten seviyoruz"

Yıldırım "Son zamanlarda Atatürk üzerinden gündemi meşgul eden, sözde Atatürk’ü savunduğunu zanneden kesim, şimdiye kadar Atatürk’ün hedefleri doğrultusunda neler yapmıştır. Önce bunun cevabını vermelerini bekliyoruz. Bizler en büyük ortak paydamız olan Atatürk’ü kalpten seviyor, onun kurmuş olduğu Cumhuriyeti daha ilerilere taşımak için, ulaşımdan enerjiye, sanayiden ticarete, eğitimden sağlığa her alanda ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartmak için var gücümüzle çalışıyoruz. O yüzden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sadece anmak yetmez, onu anlamak da gerek" dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@