BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş Eskişehir’e geliyor

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Eskişehir'de düzenlenecek olan kongreye katılacak...

SİYASET 17.11.2021, 12:15
BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş Eskişehir’e geliyor

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Eskişehir İl Başkanı Av. Fahri Gürgenburan, yaptığı yazılı açıklamada 19 Kasım Cuma günü saat 18.00’de gerçekleştirecekleri kongreye BTP Genel Başkanı Av. Hüseyin Baş’ın da katılacağını söyledi.

Kongreye teşkilat ve partililerin yoğun bir tempoda çalıştıklarını anlatan  BTP Eskişehir İl Başkanı Fahri Gürgenburan, Şu anda Eskişehir’de bütün hazırlıklarımız tamam, Genç Genel Başkanımızla Eskişehir halkını buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. 'VarBiHayalimiz' sloganı ile yola çıkan Genel Başkanımız Hüseyin Baş şimdiden gönüllerde taht kurdu. Bilhassa gençlerin olmak üzere toplumun her kesimi tarafından kucaklandı. Ortaya koyduğu projelerle gündem belirlemeye devam ediyor" ifadelerini kullandı. 

Bağımsız Türkiye Partisi Eskişehir İl Başkanı Av. Fahri Gürgenburan, "Milli Ekonomi Modeli ile Eskişehir’in ve ülkemizin yüzünü güldüreceğiz. Her daim şahsi çıkarlarımızı ülke menfaatlerinin arkasında tutacağız. Ülke kaynaklarını yabancılara değil bu toprakların evlatlarının hizmetine sunacağız. Son nefesimize kadar Atatürk'e sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bayrak, sancak, vatan sevdasından asla vazgeçmeyeceğiz. Bu vatan ve vatandaşın her daim yanında olacağız” diye konuştu.

BTP İl Başkanı Gürgenburan, "Taşbaşı Kırmızı Salon'da gerçekleştireceğimiz kongremize tüm Eskişehirli hemşehrilerimizi bekliyoruz. Gelin birlik olalım, hep birlikte geleceğin Türkiye’sini şekillendirelim” dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@