Bu bülten Kazım Kurt'a bir mesaj mı?

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden çok konuşulacak basın bülteni... Büyükerşen, bu bültenle Kazım Kurt'a bir mesaj mı veriyor?

SİYASET 06.11.2023, 14:51 06.11.2023, 15:10
Bu bülten Kazım Kurt'a bir mesaj mı?

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, dün Ankara'daki Bülent Ecevit'i anma programı sonrası CHP'nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel ile karşılaşmış ve Özgür Özel'in Büyükerşen'i elini öperek selamlaması dikkat çekmişti. 

medyamidas.com, söz konusu karşılaşmayı dünkü "Yeni Genel Başkan, Büyükerşen'in elini öptü" başlıklı video haberi ile kamuoyuna duyurmuştu. Sosyal medya hesaplarımızdaki video büyük ilgi görerek binlerce kez izlenirken, bugün Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden dikkat çekici bir basın bülteni geldi. 


 

Büyükşehir'den dikkat çekici bülten: "Özgür Özel, Büyükerşen’in elini öperek selamlaştı"

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin bugün yayın organlarına servis ettiği "Büyükerşen Ecevit'i anma törenine katıldı" başlıklı basın bülteninde CHP Genel Başkanı seçilen Özgür Özel ile karşılaşmasına da yer verilirken, Özgür Özel'in Büyükerşen'in elini öptüğü de özellikle vurgulandı. 

Basın bülteninde, "Eski Başbakan Bülent Ecevit’in ölümünün 17’nci yılında düzenlenen anma törenine katılan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Ecevit’in kabrine karanfil bıraktı. CHP’nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel de anma sonrası düzenlenen buluşmada karşılaştığı Büyükerşen’in elini öperek selamlaştı ve ikili bir süre sohbet etti" ifadelerine yer verilirken, Özgür Özel'in Büyükerşen'in elini öptüğü ana dair fotoğrafa da yer verildi. 

Ecevit'i anma törenine Büyükerşen'in yanı sıra Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve diğer Eskişehirli delegeleri de katılmış, ancak Kazım Kurt'un katılmaması dikkat çekmişti. Özgür Özel ile karşılaşmada ortaya çıkan Kazım Kurt'suz fotoğraf da basın bülteni ile paylaşıldı. 


Büyükerşen'den Kazım Kurt'a bir mesaj mı?

CHP'nin genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimindeki hezimeti sonrasında, Büyükerşen ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt arasında kamuoyu önünde tartışmalar yaşanmıştı. CHP Kurultayı öncesinde Kazım Kurt, Özgür Özel'e destek verirken, Büyükerşen ise Kılıçdaroğlu'na açık destek vermişti. 

Büyükerşen ile tartışmaları sonrasında yerel seçimde yeniden aday olamayacağı konuşulan Kazım Kurt, Özgür Özel'in yeni genel başkan seçilmesi sonrasında sosyal medya hesabında sevinç paylaşımları yaparken, Kazım Kurt'un bu sayede yeniden aday olup olmayacağı da konuşulmaya başladı. 

Öte yandan, şimdi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin geçtiği basın bülteninde Özgür Özel'in Büyükerşen'in elini öpmesine yapılan vurgu, "Büyükerşen, Kazım Kurt ve Kazım Kurt'u sevenlere bir mesaj mı veriyor" yorumlarına neden oldu. 

Özgür Özel'in Büyükerşen'in elini öptüğü o anları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@