Burgaz ve Alçayır Büyükerşen'e seslendi

Yılmaz Büyükerşen'in meclis toplantısındaki "96 kayıp araçla" ilgili o sözleri konuşuluyor... AK Partili Hasan Burgaz'ın dikkat çeken paylaşımını, o haberi ilk yapan gazeteci Cengiz Alçayır da paylaştı...

SİYASET 11.03.2021, 23:42 11.03.2021, 23:57
Burgaz ve Alçayır Büyükerşen'e seslendi

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, son meclis toplantısında, 96 aracın belediye envanterinde görünmemesi olayı ile ilgili olarak, "Bizden önceki yönetimlere ait" demişti. 

Hasan Burgaz: Göreve geldiğinizde envanter kontrolü yapmadınız mı? Plakaları kamuoyu ile paylaşın

AK Parti Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Hasan Burgaz, Büyükerşen'in bu sözlerinin videosunu sosyal medyadan paylaştı ve "Büyükşehir Belediye Başkanının Mecliste kayıp araçlar ile ilgili açıklaması; “Bizden önceki yönetimlere ait” Peki; Siz göreve geldiğinizde envanter kontrolü yapmadınız mı? İddanızda samimi iseniz bu araçların plakasını kamuoyu ile paylaşın kimin döneminde görelim!" ifadelerine yer verdi. 

Alçayır: Önce böyle bir şey yok dediler, şimdi bizden öncekiler döneminde kayboldu diyorlar

Hasan Burgaz'ın bu paylaşımını, Sayıştay raporlarına göre, Eskişehir Büyükşehir'in Emniyet envanterinde görünen 96 aracının belediye envanterinde görünmediği ve kayıp olduğu yönündeki ilk haberi yapan ulusalhaber.com.tr'den gazeteci Cengiz Alçayır da paylaştı. Alçayır da paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "CHP'li belediyede KAYIP 96 araç'' haberini yaptığımda; Önce, "Bu haber yalan, böyle bir şey yok'' dediler, şimdi ise, "Bizden önceki belediyeler döneminde KAYBOLDU'' diyorlar..!"

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@