Burhan Sakallı'dan Kazım Kurt'a çoook sert mesaj

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un o açıklamalarına, Odunpazarı Belediyesi'nin önceki Başkanı Burhan Sakallı'dan çoook sert cevap geldi... 

SİYASET 19.08.2022, 13:24 21.08.2022, 15:14
Burhan Sakallı'dan Kazım Kurt'a çoook sert mesaj

Eskişehir'de, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un "10 yıl öncesiyle karşılaştırmak isteyenler var. Buyursunlar. Hodri meydan!" sözleri ile sosyal medya hesabından da paylaştığı sözlerine, Odunpazarı Belediyesi'nin önceki Belediye Başkanı Burhan Sakallı'dan çok sert cevap geldi. 

Kazım Kurt, yayınladığı videoda belediyenin kendinden önceki dönemini eleştirirken, "Bizden önce bir tane kreş yoktu. Kreş hayali bile yoktu. Şimdi 13 kreşimiz oldu. Her mahalleye kreş yapacağız. Ancak Cumhurbaşkanı öyle bir tasarruf genelgesi yayınladı ki belediye kreş yapamıyor. Ne yapacağız? Cemaatlere tarikatlara mı göndereceğiz çocuklarımızı? Yok öyle yağma" gizi sözler kullanmış, seçimden önce 100 kreş yapacağını söyleyen ama birçok sözü gibi bu sözünü de tutamayan Kazım Kurt'un bu sözleri de tartışma yaratmıştı. 

AK Parti MKYK üyesi ve Odunpazarı Belediyesi'nin önceki Belediye Başkanı Burhan Sakallı'dan da bu açıklamalar sert cevap geldi. 

"Leyleğin ömrü laklakla geçermiş…"

Kazım Kurt'un o videosunu paylaşan Burhan Sakallı, "Leyleğin ömrü laklakla geçermiş…" notunu paylaştı. 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@