Burhan Sakallı'nın MKYK'da yer alması ne anlama geliyor? Zihni Çalışkan'dan açıklamalar...

AK Parti'de yeni MKYK'da Burhan Sakallı da yer aldı. AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, bu gelişmeyi medyamidas.com'a değerlendirdi...

SİYASET 24.03.2021, 15:44
Burhan Sakallı'nın MKYK'da yer alması ne anlama geliyor? Zihni Çalışkan'dan açıklamalar...

AK Parti'de yeni MKYK'da Odunpazarı Belediyesi eski Başkanı Burhan Sakallı'nın da yer almasının yankıları sürüyor.  AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, bu gelişmeyi medyamidas.com'a değerlendirdi... 

"Eskişehir'e daha da güç katacaktır"

Kouyla ilgili görüştüğümüz Zihni Çalışkan, "Burhan bey, daha önce partimizde Odunpazarı Belediye Başkanlığını yapmış ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız olmuş çok değerli bir isimdir. Eskişehir'imizi de temsilen Burhan beyin MKYK'da yer almasından büyük bir mutluluk duyuyoruz. Vekillerimiz dışında Eskişehir'i bilen, tanıyan bir ismin de 75 kişilik MKYK'da yer alması Eskişehir'e daha da güç katacaktır. Çok daha fazla ismin Eskişehir'i temsil etmesinden mutluluk duyarız" dedi. 

"Şehrimiz adına da çok faydalı bir kongre oldu"

Zihni Çalışkan, "AK Partimizin Büyük Kongresi hem Türkiye adına hem de Eskişehir adına çok önemli gelişmelere sahne oldu. Şehrimiz için de çok faydalı bir kongre olduğunu düşünüyoruz. Şehrimize ve tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu. 

Burhan Sakallı ile görüştüğünü ifade eden Zihni Çalışkan, "Kendisiyle görüştük, bir kez daha görüşeceğiz, Burhan bey yetişebilirse MKYK toplantısına da katılacak" dedi. 

Yorumlar (1)
Ömer 3 yıl önce
Ömer bulun dedik gitmişler yine burhan getirmişler. Sonra niye başarısızlık bu şehirde diyorlar.

Gelişmelerden Haberdar Olun

@