Büyükerşen: 87 değil 86 yaşındayım... Kadir Bozkurt'la birlikte kutladı 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Büyükerşen için bir doğum günü kutlaması daha yapıldı, Büyükerşen, "87 değil, 86 yaşıma başladım" dedi. İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt 'un da bugün doğum günü olması nedeniyle Büyükerşen ve Bozkurt'un doğum günleri beraber kutlandı, Büyükerşen ve Bozkurt pastayı birlikte kesti. 

SİYASET 09.11.2023, 18:43
Büyükerşen: 87 değil 86 yaşındayım... Kadir Bozkurt'la birlikte kutladı 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in dün doğum günü olması nedeniyle, belediye çalışanları tarafından sürpriz bir doğum günü kutlaması yapılmıştı. Bugünkü Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısının sonunda da, doğum günü 8 Kasım olan Büyükerşen ve doğum günü 9 Kasım olan İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'un doğum günleri birlikte kutlandı. 

Büyükerşen: 87 değil 86 yaşındayım

Toplantı sonunda AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan da, Büyükerşen'in doğum gününü kutlayarak, "Sayın Başkanım 87. yaşınızı kutluyoruz" dedi. Büyükerşen, "87 değil, 86 yaşıma başladım" diye yanıt verdi. 

Büyükerşen ve Kadir Bozkurt doğum günlerini birlikte kutladı, pastayı kesti  

Meclis salonuna pasta getirilirken, Büyükerşen, "Bugün İnönü Belediye Başkanımız sayın Kadir beyin de doğum günüymüş. Pastayı birlikte keselim,birlikte kutlayalım" diyerek Kadir Bozkurt'u da davet etti. Büyükerşen ve Kadir Bozkurt pastayı birlikte keserek doğum günlerini kutladılar.   

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@