Büyükerşen bu yaştan sonra çalışmaya karar verdi!

86 yaşındaki Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, yeniden aday olacağını açıkladıktan sonra birden sahaya döndü, Büyükşehir'in çalışmalarını yerinde incelemeye ve yakın takibe, ilçeleri bile ziyaret etmeye başladı. 

SİYASET 13.07.2023, 15:34 13.07.2023, 15:45
Büyükerşen bu yaştan sonra çalışmaya karar verdi!

Son yıllarda sahaya inmemekle, Eskişehir için yeni projeler üretmemekle, ilçeleri ziyaret etmediği ve sorunları ile ilgilenmediği gibi sıkça eleştirilen 86 yaşındaki Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in son günlerde yeni çalışmalar başlatıp, Büyükşehir'in çalışmalarını yerinde incelemeye başlaması dikkat çekiyor. 

Geçtiğimiz günlerde Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un açıklamalarına sert tepki gösterip yeniden aday olacağını açıklayan 86 yaşındaki Yılmaz Büyükerşen'in önümüzdeki günlerde daha neler yapacağı da merakla bekleniyor. 

Uzun süredir Eskişehir'in sokaklarında ve ilçelerde Büyükerşen'i görmeyen vatandaşlar Büyükerşen'i görünce şaşırdıklarını ifade ediyor. 

Yıllardır trafik sorunu konusunda da eleştirilen Büyükerşen, son olarak Eskişehir'de yıllardır trafiğin en sorunlu olduğu yerlerden Odunpazarı ve Atatürk Lisesi kavşaklarında da yeni bir düzenleme yapılması için taşimat vermiş ve çalışmaları başlatmıştı. Geçtiğimiz günlerde Mahmudiye ilçesine yaptığı ziyaretle de şaşırtan Büyükerşen'in bu çalışmaları da yerinde incelediği ve denetlediğ Büyükşehir Belediyesi'nin "Büyükerşen'en çalışmalara yakın takip" başlıklı basın bülteni ile duyuruldu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@