Büyükerşen de ilçelere gidecek mi?

Bir süredir merkez dışındaki ilçelerin muhtarları ile bir araya gelen Büyükerşen, Büyükşehir Belediyesi'nde CHP ilçe başkanları ile de bir araya geldi, gelen talepleri dinledi... Peki, Büyükerşen de ilçelere gidecek mi, sorunları yerinde görecek mi merak ediliyor... 

SİYASET 07.10.2021, 15:59 07.10.2021, 16:15
Büyükerşen de ilçelere gidecek mi?

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, bir süredir ilçelerle ilgili düzenlediği toplantılarda merkez dışındaki ilçelerin muhtarları ile bir araya gelmeye başlamıştı. Sazova Parkı'nda yapılan toplantılarda muhtarlarla bir araya gelen Büyükerşen, muhtarların taleplerini dinliyordu.

Öte yandan, son olarak Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanları da Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret etti.

CHP Alpu İlçe Başkanı Ahmet Demirtaş, Beylikova İlçe Başkanı Yusuf Baykara, Çifteler İlçe Başkanı Şükrü Keser, Günyüzü İlçe Başkanı Hasan Altınsoy, Han İlçe Başkanı Deniz Açık, İnönü İlçe Başkanı Hüseyin Demirci, Mihalgazi İlçe Başkanı Hasan Ünal, Sarıcakaya İlçe Başkanı Hasan Yılmaz, Seyitgazi İlçe Başkanı Volkan Kılıç, ve Sivrihisar İlçe Başkanı Tahsin Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret etti. Büyükşehir'den yapılan açıklamada, ilçe başkanlarının vatandaşlardan gelen talepleri Büyükerşen'e ilettikleri belirtildi. 

"Muhtarlarımızı ağırladık, ilçe başkanlarımızla bir araya geldik"

Büyükerşen,“Kırsal ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını belirlemek ve problemleri çözmek için muhtarlarımızı ağırlamaya başladık. Bugün de CHP ilçe başkanlarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımıza hizmet için yapılabilecek çalışmalar ve Büyükşehir Belediyemizin bütçe, finansman kaynakları hakkında görüştük. Nazik ziyaretleri için tüm ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükerşen de ilçeleri ziyaret edecek mi? 

Büyükerşen'in son dönemde merkez dışındaki ilçelere yönelik bu hamlesi ilçelerde "Büyükerşen ilçelerimizi de ziyaret edecek mi?" sorusunu da getirdi. Uzun süredir ilçeleri ziyaret etmeyen ve ilçeleri sık ziyaret etmemekle de eleştirilen Büyükerşen, ilçe ziyaretlerine de başlayacak mı çok merak ediliyor... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@