banner163

Büyükerşen'e ödül... "Bu ödülü en büyük destekçime adıyorum"

O ödüle Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen layık görüldü... "Bu ödülü en büyük destekçime adıyorum" dedi...

SİYASET 19.04.2021, 13:22
Büyükerşen'e ödül... "Bu ödülü en büyük destekçime adıyorum"

Rönesans’ın yıldızı Leonardo da Vinci’nin doğum günü nedeniyle 2012 yılından beri 15 Nisan tarihinde kutlanan Dünya Sanat Günü etkinlikleri kapsamında, Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği tarafından verilen Sanat Ödülleri sahiplerini buldu. Pandemi nedeniyle çevrimiçi olarak gerçekleştirilen ödül töreninde Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in  ‘Yılın Sanat İnsanı’ ödülüne layık görüldüğü açıklandı. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ödül töreninin Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği Türkiye temsilcisi Bedri Baykam’ın Instagram hesabından yayınlandığı ve Büyükerşen'in de törene canlı bağlantı ile katıldığı belirtildi. 


Ödül dolayısıyla Bedri Baykam başta olmak üzere Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği’nin tüm üyelerine teşekkür eden  Büyükerşen, müzeleri, turistlik alanları, tiyatroları, sergi salonları,  sanat etkinlikleri ile Eskişehir’in gerçek bir sanat kenti olduğunu belirterek, bu başarının sanata ve sanatçıya sahip çıkan tüm Eskişehirlilere ait olduğunu söyledi. 

Ödülü eşi Seyhan Büyükerşen'e adadı 

Belediye Başkanlığı görevinin yanı sıra sanatla da iç içe olduğunu söyleyen Büyükerşen, ödülü en büyük destekçisi olan eşi Seyhan Büyükerşen adadığını ifade etti.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@