Büyükerşen, Gülnaz Şırınga'nın heykelini de yapacak mı?

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in son icraatı, "Gülnaz Şırınga" gibi birçok vaka ile hafızalardan silinmeyen Özlem Gürses'in balmumu heykelini yaptırmak oldu! Sosyal medya bunu konuşuyor...

SİYASET 22.05.2022, 10:22 22.05.2022, 10:37
Büyükerşen, Gülnaz Şırınga'nın heykelini de yapacak mı?

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in Balmumu Heykelleri Müzesi'ne, Özlem Gürses'in de heykeli konuldu. 

Kendisine yakın, çok sevdiği ve kendisine övgüler dizen gazetecilerin balmumu heykellerine müzede yer vermesi ile ünlü olan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in son olarak Özlem Gürses'in de balmumu heykelini yaptırıp müzeye koydurması sosyal medyada tartışma yarattı, Eskişehir'de de tepki topladı. 

Yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarla büyük tepki toplayan, özellikle, "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye aşı yapan Gülnaz Şırınga adlı hemşireyi korumaları dövmüş" yalanını televizyon programında gerçekmiş gibi anlatmasıyla hafızalardan silinmeyen Özlem Gürses'in balmumu heykeli büyük tartışma yarattı. 

Özlem Gürses'e sürpriz yapmış!

Özlem Gürses, Balmumu Heykeli Müzesi'ne heykelinin konulduğunu sosyal medya hesabından "ŞAHANE BİR SÜRPRİZDİ ! Canım hocam, çok değerlimiz Yılmaz Büyükerşen'in armağanı… Eskişehir Balmumu Müzesinde ‘şahsım’ ne kadar teşekkür etsem az. Sibelcim, sen de kayda geçtin böylece" paylaşımı ile duyurdu. 

"Gülnaz Şırınga"nın heykeli de yapılacak mı? 

Özlem Gürses'in bu paylaşımı sonrasında sosyal medyada ve Eskişehir'de bu durum tartışma konusu oldu. Birçok vatandaş yaptığı paylaşımlarda tepki gösterirken, "Gülnaz Şırınga" vakası da hatırlatıldı ve "Gülnaz Şırınga'nın heykelini de yapacak mı" yorumları yapıldı. 

Özlem Gürses, "Gülnaz Şırınga" olayıyla bir skandala daha imza atmıştı! (Detaylar için tıklayın) 

 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@