banner163

Büyükerşen, İmamoğlu'na kukla mı dedi?

Prof.Dr. Çetin Kaya Koç, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in Ekrem İmamoğlu paylaşımına ilginç bir yorumda bulundu... Büyükerşen, İmamoğlu'na kukla mı dedi?

SİYASET 21.09.2022, 20:02 21.09.2022, 20:11
Büyükerşen, İmamoğlu'na kukla mı dedi?

Kriptoloji alanındaki çalışmaları ile tanınan Prof.Dr. Çetin Kaya Koç'tan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yaptığı paylaşıma ilginç bir yorum geldi. 

Yılmaz Büyükerşen, bazı CHP'lilerin Ekrem İmamoğlu ile ilgili sosyal medyada paylaştığı görseli kendi hesabında da paylaşarak, "Hakkın, hukukun, adaletin, demokrasinin ve kıymetli kardeşim Ekrem İmamoğlu'nun yanındayız. Kararın siyasetten bağımsız, hukuk devletine yakışır nitelikte, adil olması gerektiğine inanıyoruz. #İstanbulYargılanıyor" ifadelerine yer verdi. 

Prof.Dr. Çetin Kaya Koç ise, Büyükerşen'in paylaşını retweet'lediği paylaşımında, "CHP’de siyaset çok zor bir iş. Adamlar takiyyenin ve sahtekarlığın sanat ve bilimini yapmışlar. Seni öven adam aynı anda sırtından bıçaklıyor. Şimdi bu YB, Ekoyu övüyorsa, omuzdaki el niye çizilmiş? Adam hem “yaşa varol kahraman Eko” diyor, hem de Eko kukladır" ifadelerine yer verdi. 

Prof.Dr. Çetin Kaya Koç'un paylaşımına sosyal medyada çeşitli yorumlar gelirken, öte yandan söz konusu görseli sosyal medyada diğer CHP'lilerin de paylaştığı görüldü ve Çetin Kaya Koç da aynı soruyu daha sonra diğer paylaşanlar için de sordu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@