Büyükerşen'in son bahanesine AK Partili Gücüyener'den manidar cevap! "Birkaç yüzyıl önce..."

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in son açıklamasına ve şaşırtan bahanesine AK Partili Pınar Turhanoğlu Gücüyener'den manidar cevap! "Birkaç yüzyıl önce..."

SİYASET 27.07.2023, 17:38 30.07.2023, 01:11
Büyükerşen'in son bahanesine AK Partili Gücüyener'den manidar cevap! "Birkaç yüzyıl önce..."

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir'de yıllardır yapılamayan ve şikayet edilen konulardan olan bisiklet yolları ile yeni bir açıklama daha yaptı. 

Büyükerşen'den bisikletseverlere kötü haber: Bisiklet yolları yapımı uzayacak, araç sahipleri izin vermiyor

Büyükerşen yaptığı açıklamada proje hazırlanması için çok uzun süre önce ihalesi yapılan ancak alen hayata geçirilmeyen bisiklet yolları ile ilgili araç sahiplerini suçladı, "Araç sahipleri istemiyor. Bisiklet yolları yapımı biraz daha uzayacak, devam ettiremiyoruz" dedi. 

Büyükerşen'in bu açıklaması şaşkınlıkla karşılanırken, AK Parti Pınar Turhanoğlu Gücüyener'den Büyükerşen'e manidar bir cevap ve konuyla ilgili dikkat çeken bir paylaşım geldi. 

"Birkaç yüzyıl önce milyon TL’ye ihale edilen bisiklet yollarının en azından projesini görseydik..."

Büyükerşen'in açıklamasını sosyal medyada paylaşan Pınar Turhanoğlu Gücüyener, "Birkaç yüzyıl önce milyon TL’ye ihale edilen bisiklet yollarının en azından projesini görseydik... Şehirde yaşayan ve bisiklet yolu yapılırsa ulaşım masrafından kurtulacak olan çok kişi var... Merkezin yarısındaki yolları çift taraflı otopark yapıp kullanılmaz hale getiren Büyükşehir Belediye Başkanı’nın hayatımızı zorlaştırdığı her konu için bir bahanesi var" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@