Büyükerşen'in "şövalyelik" unvanı geri alındı! Eskişehir bu olayı konuşacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenleyeceği etkinlikte çok konuşulacak değişiklik! Yılmaz Büyükerşen önce "şövalye" ilan edildi, sonra vazgeçildi... 

SİYASET 05.10.2023, 17:31 05.10.2023, 17:42
Büyükerşen'in "şövalyelik" unvanı geri alındı! Eskişehir bu olayı konuşacak

medyamidas.com özel haber - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına 7-8 Ekim tarihlerinde düzenleyeceği "Çağlar Boyunca Eskişehir Sempozyumu"nda çok dikkat çekici bir gelişme yaşandı. 

4 gün önce duyurulan programda "Bir Kent Şövalyesi: Yılmaz Büyükerşen" denildi

Çok sayıda akademisyenin katılıp sunumlar yapacağı sempozyumla ilgili 4 gün önce 1 Ekim 2023'te sosyal medya üzerinden Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanan programda, sempozyumun ikinci gününde Prof.Dr. Barış Doster tarafından "Bir Kent Şövalyesi: Yılmaz Büyükerşen" başlıklı bir sunum yapılacağı belirtiliyordu. 

Yeni programda değiştirildi... "Bir Kent Sevdalısı Yılmaz Büyükerşen" oldu

Ancak, 4 gün sonra bugün 5 Ekim'de Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal medyada paylaşılan ve medya organlarına geçilen basın bülteni ve programda söz konusu sunumun başlığının değiştirildiği görüldü. 

Büyükşehir Belediyesi'nin yeni paylaştığı programda, Prof.Dr. Barış Doster'in sempozyumda yapacağı sunumun başlığı bu sefer "Bir Kent Sevdalısı Yılmaz Büyükerşen" olarak yer aldı. 

Cumhuriyet yazarı Doster kendi mi değiştirdi, değiştirmesi mi istendi?

Aynı zamanda Cumhuriyet gazetesi yararı olan Prof.Dr. Barış Doster'in sunumunun başlığının neden değiştiği, Doster'in kendisi mi değiştirdi, yoksa değiştirmesi mi istendi merak konusu oldu. 

Başta sunuma konulan başlıkla "kent şövalyesi" ilan edilen Büyükerşen'in, şimdi "kent sevdalısı" ilan edilmesi büyük dikkat çekti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@