Büyükerşen Mihalıççık'a da gitti! Diğer ilçeleri de ziyaret edecek mi?

Yeniden aday olacağını açıkladıktan sonra yıllardır ziyaret etmediği için eleştirildiği merkez dışındaki ilçeleri CHP'li milletvekilleri ve belediye başkanları ile ziyaret etmeye başlayan Büyükerşen Mahmudiye, Seyitgazi ve Han'dan sonra Mihalıççık'a da gitti. Büyükerşen'in Alpu'ya da gitmesi beklenirken, AK Parti belediyelerin yönettiği diğer ilçeleri de ziyaret edecek mi merak ediliyor.

SİYASET 05.09.2023, 16:09 05.09.2023, 17:00
Büyükerşen Mihalıççık'a da gitti! Diğer ilçeleri de ziyaret edecek mi?

Yeniden aday olacağını açıkladıktan sonra yıllardır ziyaret etmediği için eleştirildiği merkez dışındaki ilçeleri CHP'li milletvekilleri ve belediye başkanları ile ziyaret etmeye başlayan Büyükerşen Mahmudiye, Seyitgazi ve Han'dan sonra Mihalıççık'a da gitti.

Büyükerşen'in Alpu'ya da gitmesi beklenirken, AK Partili belediyelerin yönettiği diğer ilçeleri de ziyaret edecek mi merak ediliyor.

Bir süre önce Mahmudiye, Seyitgazi ve Han ilçelerinde gerçekleştirilen ve Yılmaz Büyükerşen'in de bu ilçelere gitmesine vesilen olan "Belediye Başkanları Buluşması” ziyaretinin son olarak Mihalıççık ilçesinde yapıldığı belirtildi. 

Han ilçesinden sonra dördüncüsü Mihalıççık’ta gerçekleştirilen buluşmaya Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ve Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe katıldı.

Uzun süredir merkez dışındaki ilçelerde Büyükerşen'in pek sık görmeyen ilçe sakinleri Mihalıççık'ta da Büyükerşen'i görünce şaşırdı. 

Söz konusu buluşmanın Alpu'da da yapılacağı ifade ediliyor. 

Öte yandan Büyükerşen'in CHP'li belediye başkanları ile düzenlediği bu buluşmaların dışında, diğer ilçeleri de, AK Partili belediyelerin yönettiği Sivrihisar, İnönü, Mihalgazi, Beylikova, Çifteler, Günyüzü, Sarıcakaya ilçelerini de ziyaret edip etmeyeceği merak konusu... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@