banner163

Büyükerşen Muğla'ya gitti 

CHP'li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı Muğla'da bir araya geldi. Toplantıya Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de katıldı. 

SİYASET 21.03.2021, 13:37 21.03.2021, 13:46
Büyükerşen Muğla'ya gitti 

CHP'li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı, Muğla'da düzenlenen toplantıda bir araya geldi, 'Pandemi, Turizm ve Deprem' konularında fikir alışverişinde bulundular. Toplantıya Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de katıldı. 

Yılmaz Büyükerşen'in yanı sıra, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın da katıldığı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün ev sahipliği yaptığı toplantıda, Büyükşehir Belediye Başkanları’na Prof. Dr. Kayıhan Pala, Prof. Dr. Naci Görür ve TÜROFED eski başkanı Osman Ayık tarafından sunum yapıldı.

Büyükerşen toplantı sonrası sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda diğer Büyükşehir Belediyeleri ile birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. 
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@