En Çok İzlenen Videolar

Popüler Videolar

Büyükerşen neden kınayamadı? Prof.Dr. Orhan Oğuz anlatıyor... 

Video Haber 28.05.2021, 22:05

AK Parti Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Hasan Burgaz'dan çok dikkat çeken paylaşım... "Büyükerşen, 27 Mayıs darbesini yıldönümünde kınama mesajı yayınlayamadı. Neden mi? Cevabı, Prof. Dr. Orhan Oğuz hoca çok güzel anlatıyor.." diyerek o videoyu paylaştı... 

Hasan Burgaz paylaştı

AK Parti Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Hasan Burgaz  çok dikkat çeken ve konuşulacak bir paylaşımda bulundu. 

Hasan Burgaz,  "Sn. Büyükerşen ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin resmi sayfalarından darbenin yıl dönümünde tek bir kınama mesajı paylaşılmadı! Neden mi? Cevabı, Prof. Dr. Orhan Oğuz hoca çok güzel anlatıyor.." diyerek Prof.Dr. Orhan Oğuz'un daha önce 27 Mayıs darbesini Eskişehir'de nasıl yaşadıklarını anlattığı söyleşisini paylaştı. 

"Büyükerşen, askeri cipte, ellerinde bayraklar"

Prof.Dr. Orhan Oğuz, o söyleşide, "Evde benden başka kimse yok, uyuyorum, saat 4'te Yılmaz Büyükerşen, talebe, Yılmaz telefonda, 'Hocam, radyoyu aç, ihtilal oldu'... 'İhtilal mi oldu yama ya' filan dedim... Ondan sonra balkona çıktım baktım, kimse yok sokaklarda, tek tük askeri cipler gidip geliyor. Balkondan seyrediyorum. O sıra bizim çocuklar geldi. Yılmaz'lar filan bir askeri cipe binmişler, ellerinde bayraklar. 'Hocam bir emrin var mı" filan.. Gittiler, geldiler, haber getiriyorlar, götürüyorlar" demişti. 

"Bir gazete basmışlar, dağıtıyorlar, iki uçak dolusu altın, dövizle kaçıyorlardı diye"

Oğuz ayrıca, "Bir gazete basmışlar, o gazeteyi dağıtıyorlar. Demokrat Parti'nin aleyhinde, Demokrat Parti'nin yöneticileri şu kadar altınla, dövizle, iki uçak dolusu kaçarken yakalandılar falan filan diye... Böyle bir haber çıktı. Allah Allah, dedik. Sonra Menderes'in, Polatkan'ın filan nerede olduklarını araştırdık. Meğer Kütahya'ya gitmişler" sözleri yer alıyor. 

Hasan Burgaz'ın paylaştığı ve Orhan Oğuz'un 27 Mayıs darbesi döneminde Eskişehir'de yaşananlarla ilgili anlattıklarını yukarıdaki videodan izleyebilirsiniz. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@