Büyükerşen zammı yapıp Turunç'taki yazlığına gitti

Eskişehir, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin yüzde 40'lık su zammı ve sumatiklerdeki kuyrukları konuşurken, Yılmaz Büyükerşen'in Marmaris Turunç'taki yazlığına gittiği öğrenildi.

SİYASET 30.07.2022, 19:17 30.07.2022, 19:25
Büyükerşen zammı yapıp Turunç'taki yazlığına gitti

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Kurulu'nda Büyükerşen ve CHP grubunun oy çokluğu ile şebeke suyuna yapılan yüzde 40'lık zam ve zammın hemen uygulamaya konulması nedeniyle sumatiklerde yaşanan kuyruklar gündemde konuşulmaya devam ederken, Büyükerşen'in Marmaris Turunç'taki yazlığına gittiği öğrenildi. 

Eskişehir su zammını konuşurken Büyükerşen yazlığına gitti 

Eskişehir'de şebeke suyuna yapılan yüzde 40'lık zam konuşulmaya devam ederken ve tepkiler sürerken, Genel Kurul sonrasında tatile çıkan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerlen soluğu Marmaris Turunç'taki yazlığında aldı. 

Marmaris Belediye Başkanı'nı ziyaret etti

Yaz tatilini Marmaris Turunç'taki yazlığında geçireceği öğrenilen Büyükerşen'in Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ı da makamında ziyaret etti. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yaşanan yangınlardan ötürü Oktay'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Eskişehir halkının ve Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in desteklerini her zaman yanlarında gördüklerini belirten Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ziyareti için teşekkür etti.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@