Çalışma arkadaşlarından Büyükerşen'e sürpriz parti: 87. yaş kutlu olsun

Çalışma arkadaşlarından Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e sürpriz parti: 87. yaş kutlu olsun...

SİYASET 08.11.2023, 16:57 08.11.2023, 17:04
Çalışma arkadaşlarından Büyükerşen'e sürpriz parti: 87. yaş kutlu olsun

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi personeli, 87. yaşına giren Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen için sürpriz bir doğum günü kutlaması gerçekleştirdi. Kutlamadan habersiz olarak Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’na bir toplantı için gelen Büyükerşen'e salonda bir anda sürpriz yapıldığı ifade edildi. 

Sürpriz partiye Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketler ile ESKİ Genel Müdürlüğü personelinin katıldığı belirtildi. 

Karanlık salonda cep telefonu ışıklarını yakan personel bir anda Senfoni Orkestrası’nın ezgileri eşliğinde “İyi ki doğdun Hocam” diyerek tempo tuttu ve Büyükerşen'in 87. yaşını kutladı. 

Gördüğü manzara karşısında duygulanan Büyükerşen, “Gerek akademik yaşamımdan kaynaklı Hocalığım, gerekse Belediye Başkanlığım ve siyasette bulunduğum tüm süreçlerde kürsüden konuşmak hiç bu kadar zor olmamıştı. Çok mutlu oldum, hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte nice sağlıklı yıllarımız olsun” dedi. Büyükerşen üzerinde, “İyi ki doğdunuz Hocam. Sizi çok seviyoruz.” yazılı pastayı kesti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce ve ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen’in Büyükerşen’e çiçek takdim ettiği sürpriz kutlama günün anısına çektirilen fotoğraflarla tamamlandı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@