banner163

Cemil Çiçek ve Aksu İnönü'yü gezmeden gitmedi

Eskişehir'e gelen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek ve eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, İnönü ilçesini de ziyaret etti, Başkan Kadir Bozkurt ile ilçedeki projeleri inceledi.

SİYASET 29.09.2021, 14:41 29.09.2021, 16:44
Cemil Çiçek ve Aksu İnönü'yü gezmeden gitmedi

Eskişehir'e gelen TBMM eski Başkanı, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, TOBB UYUM Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Çiçek ve eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, İnönü ilçesini de ziyaret etti, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ve İnönü İlçe Kaymakamı Rumeysa Sena Kurt ile ilçedeki projeleri inceledi. 

Cemil Çiçek, ilçedeki projelerle ilgili Başkan Kadir Bozkurt'tan detaylı bilgi alırken, heyet İnönü'nün inleri olan mağaralarda hayata geçirilen restorasyon projesini ve çalışmaları da yerinde gördü. 

Eski TBMM Başkanı, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek ve eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ve beraberindeki heyet İnönü ilçesine gerçekleştirdikleri ziyarete, ilçeye ismini veren İnler Mağarası ile başladı. Burada İnönü Belediyesi tarafından gerçekleştirilen İnönü Kalesi ve İnleri Restorasyon 1. Kısım Uygulama çalışmasını yerinde inceleyerek İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’tan yapılan restorasyon çalışması hakkında bilgi aldı. Daha sonra Şeyh Kuddusi Cami ve İnönü Savaşları Karargâh Müzesi’ni ziyaret eden heyet, Eskişehir’de programa katılmak üzere ilçeden ayrıldı.

Kadir Bozkurt, ziyaretle ilgili paylaşımında, "TBMM Eski Başkanı, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyemiz Sn. Cemil Çiçek, Eski İçişleri Bakanımız Sn. Abdülkadir Aksu ve beraberindeki heyete ilçemize geçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür ederim" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@