banner163

CHP Bozüyük'teki skandalda yeni gelişme! Başkan ve yönetimi görevden alındı

CHP Bozüyük'teki skandalda yeni gelişme! İlçe Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi CHP Genel Merkezi tarafından görevden alındı

SİYASET 03.04.2021, 12:43 03.04.2021, 15:29
CHP Bozüyük'teki skandalda yeni gelişme! Başkan ve yönetimi görevden alındı

Bilecik'te, CHP Bozüyük Kadın Kolları Başkanı Nuran Kamalı Şahin'in sosyal medyada yaptığı paylaşım büyük tepki görmüştü. Şahin'in Yunanlıları ve Çerkesleri aynı şekilde andığı paylaşıma Çerkes vatandaşlar büyük tepki göstermişti. Şahin'in bu paylaşımına, AK Parti'nin yanı sıra İYİ Parti'den de tepki gelmiş, Şahin'in istifası istenmişti. 

Yaşanan yeni gelişmede, tepkiler sonrasında Bozüyük ilçesinde CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Kamalı Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri CHP Genel Merkezi tarafından görevden alındı.

Büyük tepki görmüştü  

Geçtiğimiz günlerde CHP Bozüyük Kadın Kolları Başkanı Nuran Kamalı Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı skandal paylaşımda, Yunan ile Çerkesleri aynı kefeye koyarak düşman olarak nitelendirmişti. Nuran Kamalı Şahin'in paylaşımına özellikle ittifak ortakları İYİ Parti cephesi ve Çerkes vatandaşlarca çok büyük tepki verilmiş ve istifa çağrısında bulunulmuştu.

Genel Merkez Şahin ve tüm yönetim kurulunu görevden aldı 

CHP'nin kendi içerisinde ve Millet İttifakı hattında aşırı rahatsızlık meydana getiren paylaşımla ilgili CHP Bozüyük İlçe Başkanı İhsan Esel de açıklama yapma mecburiyeti kalmış ve genel merkeze aktarıldığını bildirmişti. Son olarak yaşanan gelişmeler sonucunda CHP Kadın Kolları Başkanı Nuran Kamalı Şahin ve yönetim kurulunun CHP Genel Merkezi tarafından görevden alındığı kaydedildi.

İşte büyük tepki çeken o paylaşım... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@