banner163

CHP'den Fatih Özata açıklaması

CHP İl Başkanlığından, koronavirüs aşısı olduğunu açıklayınca gündeme oturan AK Partili Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi avukat Fatih Özata ile ilgili açıklama geldi...

SİYASET 17.01.2021, 15:40
CHP'den Fatih Özata açıklaması

CHP Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Ulaş Kutlu yaptığı yazılı açıklamada, "Geçtiğimiz gün AKP eski Gençlik Kolları Başkanı ve şimdiki Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Av. Fatih Özata sosyal medyadan covid 19 aşısı olduğunu duyurmuş, gelen tepkiler üzerine de şehrimizdeki 3 özel hastanenin vekili olmasından dolayı aşı olduğunu bildiğimiz gibi kamuoyuyla paylaşmıştır. Bu paylaşım ülke genelinde de ciddi tepki toplamıştır.
Ülkemizde ve şehrimizde çok zor şartlarda çalışan ve büyük fedakarlıklar yapan sağlık çalışanlarımızın çoğu daha aşı olmadan, 65 yaş üstü kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımız evde aşı olmayı beklerken, sormak gerekir ki AKP'ye mensup başta AKP MYK Üyeleri olmak üzere AKP'li siyasilerin kanun önünde diğer vatandaşlardan önceliği nedir? Kanun yollarını dolaşarak öncelik elde etmek ne kadar doğrudur? 
Yoksa ülkemizde kanunlar karşısında AKPli siyasiler diğer vatandaşlardan daha da mı eşittirler?" dedi. 

"Halkımızın vicdanına bırakıyoruz"

Ulaş Kutlu açıklamasında, "Bu husus covid-19 virüsü ile mücadelede sahada çalışan ve aşı olmayı bekleyen sağlık emekçilerimizin haklarının ihlali değil de nedir? Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bir vatandaş olarak sırasını bekleyeceğini, öncelikle sağlık çalışanlarının aşı olması gerektiğini açıklamıştır. Ancak son dönemde medyada gördüğümüz üzere AKPli siyasiler aşı olmak için yarışa girmişlerdir. AKPli siyasilerin aşı konusunda takındıkları bu tutum kendilerini halktan ne kadar üstün gördüklerinin göstergesidir. Bu yaşanılanları kamuoyunun bilgilerini sunuyor, halkımızın vicdanına bırakıyoruz" ifadelerine yer verdi. 
 

Yorumlar (1)
Dayı 3 yıl önce
Boş yapmışsın ulaş. Once aga babanız büyükersenin kaçak villasında bak, sonra kendini halktan nasıl büyük gördüğüne bak. Eger bu genc kotu birsey yapsaydı gizli yapardı. Hadi uza

Gelişmelerden Haberdar Olun

@