CHP Eskişehir'de ilçe kongrelerini tamamladı... İl Başkanı kim olacak?

CHP Eskişehir'de ilçe kongrelerini tamamladı. Şimdi gözler 24 Eylül'de yapılacak il kongresinde... Yeni il başkanı kim olacak?

SİYASET 07.09.2023, 18:09 07.09.2023, 19:29
CHP Eskişehir'de ilçe kongrelerini tamamladı... İl Başkanı kim olacak?

"Değişim" tartışmaları devam eden ve Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili tepkilerin sürdüğü CHP, Eskişehir'deki ilçe kongrelerini tamamladı. 

14 ilçedeki kongreler sonucunda önemli bir değişim ve yenilenme olmadığı yorumları yapılan CHP Eskişehir, şimdi 24 Eylül 2023 tarihinde yapılacak İl Kongresi'ne hazırlanıyor. 

Eskişehir'de yapılan ilçe kongreleri sonucunda Alpu’da Ali Göceli, Beylikova’da Yusuf Baykara, Çifteler’de Şükrü Keser, Günyüzü’nde İsa Akkaya, Han’da Bahri Yılmaz, İnönü’de Halil Dündar, Mahmudiye’de Gürcan Demircan, Mihalgazi’de Hasan Ünal, Mihalıççık’ta İsmet Taner, Odunpazarı’nda Rahmi Çınar, Sivrihisar’da Faruk Ertaş, Tepebaşı’nda Atilay Dalgıç ilçe başkanlıklarına seçildi, Odunpazarı ve Tepebaşı'nda da bir değişim yaşanmadı. 

İl kongresi 24 Eylül'de... Yeni il başkanı kim olacak?

Mevcut il başkanı Recep Taşel'in aday olmayacağını açıladığı il kongresinin 24 Eylül'de saat 10.00'da Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşeceği açıklandı. Yerel seçimler öncesinde Yılmaz Büyükerşen ve Kazım Kurt gibi isimlerin de aralarında tartışmalar yaşanırken, CHP Eskişehir il örgütünü yerel seçime götürecek yeni il başkanının kim olacağı merakla bekleniyor. 

Kimlerin adı konuşuluyor? İşte o isimler... 

CHP İl Kongresi öncesinde yeni il başkanlığı için kulislerde adı geçen isimler arasında Gaye Usluer, İlker Özokçu, Abdülkadir Adar, Yücel Yenilmez, Vural Yörük, Mahmut Süzen, İsmail Kumru, Paşa Baydar gibi isimler konuşuluyor. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@