CHP Eskişehir İl Başkanı: Hatipoğlu'nun Büyükşehir'e aday olmasını bekleriz

CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel'den çok konuşulacak ve dikkat çeken açıklama: "Hatipoğlu'nun Büyükşehir'e aday olmasını bekleriz"

SİYASET 19.09.2023, 12:03 19.09.2023, 12:26
CHP Eskişehir İl Başkanı: Hatipoğlu'nun Büyükşehir'e aday olmasını bekleriz

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'nun katıldığı TV100'deki "Taksim Meydanı" programında Hatipoğlu'nun açıklamaları sırasında canlı yayına bağlanamayan CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, programa bir yazılı açıklama gönderdi. Barış Yarkadaş'ın programda okuduğu Recep Taşel yaptığı açıklamada, "Nebi Hatipoğlu'nun belediye başkan adayı olmasını bekleriz" dedi. 

Taşel şu ifadelerde bulundu:

"Biz seçim sürecini çok iyi bir diyalogla yürüttük. 3 İYİ Parti il başkanı ile çalıştım. Hatta seçimden sonra bir il başkanı partimize üye oldu. Ama ittifaka zarar gelmemesi için bunu kamuoyuna yansıtmadım. 4 milletvekili çıkarma hedefimiz vardı, bu doğrultuda çalıştık. İl başkanlarına sayın vekil sorsun. Sayın vekil, bir oy Meral Akşener'e bir oy da kime verirseniz verin çalışması yaptı. CHP belediyesinin bulunduğu ilçe ziyaretinde iftar verdi, kahvehane ziyaretinde ittifak ruhuna uygun olmadan belediye başkanı açıkladı. Sayın vekil, ben belediye başkanı adayı olmam, oda başkanları olabilir dedi. Biz açıkçası sayın vekilin belediye başkan adayı olmasını bekleriz." 

Recep Taşel, Barış Yarkadaş'ın programda okuduğu açıklamasını sosyal medya hesabından da paylaştı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@