CHP'li Çakırözer 23 Nisan'ı onlarla kutladı

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ilkokul 1. sınıf öğrencisi Utku Işık ve 7. sınıf öğrencisi Enes Tetik’i evlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

SİYASET 24.04.2021, 13:40
CHP'li Çakırözer 23 Nisan'ı onlarla kutladı

Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında getirilen önlemler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kısıtlı koşullarda kutlanmasına neden olurken, CHP Milletvekili Utku Çakırözer Eskişehir’de ilkokul 1. sınıf öğrencisi Utku Işık ve 7. sınıf öğrencisi Enes Tetik’i evlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Çakırözer, “Atamızın yarınlarımız çocuklarımıza armağanı 23 Nisan’ı koşullar ne olursa olsun coşku ve heyecanla daima kutlayacağız” dedi. 

Evlerinde ziyaret ederek kutladı
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda doğuştan kas rahatsızlığı olan 7. sınıf öğrencisi Enes Tetik’i evinde ziyaret ederek bayramını kutladı. Çakırözer, “Büyük Atatürk’ün çocuklarımıza armağanı 23 Nisan’ı 7’den 70’e tüm Eskişehirlilerin çok sevdiği, gerçek bir Eskişehirspor fanatiği olan sevgili Enes Tetik’le birlikte kutladık. Atamızın yarınlarımız çocuklara armağanı 23 Nisan kutlu olsun” dedi.

Atataürk tişörtü hediye etti
Çakırözer, Şirintepe Mahallesi’nde apartman görevlisi Vahit Işık’a yaptığı ziyarette de ailenin oğlu Utku Işık’ın bayramını kutladı. İlkokul 1. sınıf öğrencisi Utku Işık’ın 23  Nisan şiirini dinleyen Çakırözer, Işık ile birlikte çektiği video ile tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. 
Çakırözer ziyaretlerinde Enes ve Utku’ya 23 Nisan hediyesi olarak Atatürk tişörtü hediye etti. 

'Hep coşkuyla kutlayacağız'
Ziyaretleri sonrasında yaptığı açıklamada Çakırözer, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan’ı çocuklara armağan ettiğini söyleyerek, “Son 2 yıldır 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı pandemi koşulları altında evlerimizde, balkonlarımızda kutluyoruz. Biz de bu yıl bayramımızı sevgili Utku ve Enes ile kutladık. Büyük önderimiz Atatürk, barış, kardeşlik, hoşgörü gibi yüce değerlerin paylaşılmasına ve dünyaya yayılmasına aracılık eden 23 Nisan’ı geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan etmiştir. Koşullar ne olursa olsun bizler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı hep aynı coşku ve heyecanla daima kutlayacağız” dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@