CHP'li Çakırözer: Yürekten teşekkür ederiz

CHP Eskişehir Milletvekili Çakırözer, sağlık çalışanlarını ziyaret ederek, gece gündüz demeden yürüttükleri çalışmalara teşekkür etti...

SİYASET 22.04.2021, 14:12
CHP'li Çakırözer: Yürekten teşekkür ederiz

Koronavirüs salgınında ülke genelinde vaka ve ölüm sayıları yeniden artarken, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, önceki gün Eskişehir Özel Ümit Hastanesi’ni ziyaret ederek akşam nöbetinde olan sağlık çalışanlarına emekleri için teşekkür etti. Çakırözer’e ziyaretinde hastane Başhekimi Dr. Ali Züberi de eşlik etti. 

Çakırözer, “Ülkemizde salgının yeniden yükselişe geçtiğimiz bir dönemi yaşıyoruz. Bir yılı aşkın süredir sağlık emekçilerimiz gecesini gündüzüne katarak insanlarımızın sağlığı için olağanüstü mücadele vermekte. Tüm sağlık emekçilerimize verdikleri mücadele için halkımız adına yürekten teşekkür ederim” dedi. 

Pandeminin kahramanları
Salgınla mücadelede sağlık emekçilerinin olağanüstü mücadele verdiğini aktaran Çakırözer, “Bir yılı aşkın süredir koronavirüs salgını ile mücadele veriyoruz. Bu sürecin en büyük kahramanları sağlık emekçilerimiz. Sağlık emekçilerimiz pandemi boyunca yeri geldiğinde ailesinden uzakta, yeri geldiğinde uykusuz, insanlarımızın sağlığı için çalışmaya devam etti. Bu süreçte maalesef yaşamını yitiren sağlık emekçilerimiz de oldu. Tüm sağlık çalışanlarımıza emekleri için minnetimi sunarken, sağlık şehitlerimizi saygıyla anıyorum” dedi.

Eskişehirlilere çağrı
Çakırözer, ziyareti sonrasında Eskişehirlilere, “Pandemi döneminde bizler de sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına sıkı sıkıya uymalı, aşımızı olmalıyız. Kurallara uyarak hem sağlık emekçilerimizin çalışmalarını kolaylaştırır, hem de şehrimizi kırmızıdan kurtarabiliriz” dedi. 
 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@