CHP'li İbrahim Arslan: Sayın Nabi Avcı'ya teşekkür etmemiz gerekir

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oybirliği ile geçen gündem maddesine ilişkin konuşan CHP'li Meclis Üyesi İbrahim Arslan, "Her iki partinin mensupları sorunun çözümünde yoğun çaba harcamıştır. Gıyabında Eskişehir Milletvekilimiz sayın Nabi Avcı'ya da teşekkür etmemiz gerekir" dedi. 

SİYASET 21.07.2022, 20:19 21.07.2022, 20:28
CHP'li İbrahim Arslan: Sayın Nabi Avcı'ya teşekkür etmemiz gerekir

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi, Yılmaz Büyükerşen başkanlığında toplandı. Gündem maddeleri görüşülürken birçok gündem maddesi oybirliği ile kabul edildi. 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Tasigo Otel ile ilgili bir gündem maddesi de görüşülerek oybirliği ile kabul edildi. Tasigo Otel'e ilişkin yapılan sözleşme ve tapu ile ilgili yaşanan bir sorunun çözüme kavuşturulduğu ifade edilirken, alınan karar komisyonda ve mecliste AK Parti ve CHP'li meclis üyelerinin oybirliği ile kabul edildi. 

Konuyla ilgili CHP'li meclis üyesi Aydın Ünlüce, "2012'den 2022'ye kadar irtifak hakkının tesir etmemesinden dolayı firmanın belediyemize herhangi bir tazminat talebinde bulunmayacağı ve o tarihte imzalanan sözleşmenin aynı şekilde uygulanacağına ve sürenin de aynı olacağına dair belediyemize bir tahahütname vermiştir" diye konuştu. 

CHP'li İbrahim Arslan: İki partinin mensupları yoğun çaba harcamıştır... Eskişehir Milletvekilimiz sayın Nabi Avcı'ya da teşekkür etmemiz gerekir

CHP'li Meclis Üyesi İbrahim Arslan da konuyla ilgili, meclisteki AK Partili ve CHP'li meclis üyelerine teşekkür ettiğini ifade ederek, "Bu sorunlu bir konuydu. 2020 yılının sonundan yaklaşık 2 yıllık bir süreçte. Gıyabında sayın Eskişehir Milletvekilimiz sayın Nabi Avcı'ya da teşekkür etmemiz gerekir. Çünkü Eskişehir'imize kazandırılan bir değerdir Tasigo Otel ve devamında da Odunpazarı Modern Müze. Yatırımcı kuruluş kentimize önemli bir değer katmıştır. Siyaset üstü bir yaklaşımla her iki siyasi partinin mensupları sorunun çözümünde yoğun çaba harcamıştır. Bu süreçteki katkılarından dolayı tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

Söz konusu gündem maddesi oybirliği ile kabul edildi. 
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@