CHP'nin Odunpazarı aday adaylarından medyamidas.com'a ziyaret

CHP'nin Odunpazarı Belediye Başkanı aday adaylarından Ayhan Kavas ve Ertan Koşarsoy, CHP'li Ali Rıza Menevşe ile birlikte medyamidas.com'u ziyaret etti. 

SİYASET 26.10.2023, 09:58 26.10.2023, 10:06
CHP'nin Odunpazarı aday adaylarından medyamidas.com'a ziyaret

CHP'de Odunpazarı Belediye Başkanı aday adayı olan isimlerden eski belediye meclis üyeleri Ayhan Kavas ve Ertan Koşarsoy, CHP'nin tanınmış isimlerinden Ali Rıza Menevşe ile birlikte medyamidas.com'u ziyaret etti. 

Midas Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Kutlu ve medyamidas.com Genel Yayın Yönetmeni Murat Atikel ile bir araya gelen Kavas, Koşarsoy ve Menevşe Eskişehir siyaseti ve CHP üzerine istişarelerde bulundu, medyamidas.com'a da yayın hayatında başarılar diledi. 

Kavas ve Koşarsoy, Odunpazarı'nda çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını, muhtarları da ziyaret ettiklerini ve vatandaşların taleplerini dinlediklerini ifade ederek, Eskişehir'de önümüzdeki seçimde yine CHP'nin belediyeleri kazanacağına inandıklarını ve CHP'nin birlik ve beraberlik içinde seçime girmesini önemsediklerini belirtti. 

Hakkı Kutlu, nazik ziyaretleri için Ayhan Kavas, Ertan Koşarsoy ve Ali Rıza Menevşe'ye teşekkür ederken, Kavas ve Koşarsoy'a da aday adaylıklarında başarılar diledi.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@