CHP Odunpazarı İlçe Başkan adayı Egemen Yağcıoğlu: "Birleştirici, güçlü, çalışkan bir yönetim için..."

CHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı adayı Egemen Yağcıoğlu'ndan açıklamalar...

SİYASET 18.08.2023, 14:14 18.08.2023, 14:26
CHP Odunpazarı İlçe Başkan adayı Egemen Yağcıoğlu: "Birleştirici, güçlü, çalışkan bir yönetim için..."

Eskişehir'de CHP Odunpazarı İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Egemen Yağcıoğlu, parti binasında bir basın toplantısı düzenledi. 

Egemen Yağcıoğlu, 20 Ağustos'ta gerçekleşecek CHP Odunpazarı İlçe Kongresi'nde ilçe başkanlığına aday olduğunu belirterek, "Bizler Mustafa Kemal Atatürk’ün ezbere bildiğimiz gençliğe hitabesinde, Bursa nutkunu da içselleştirmiş bir nesiliz. Ülkenin içinde bulunduğu olağanüstü koşullarda hep gençliğe görev gösteren o büyük eseri ‘Nutku’ dahi gençliğe hitabe ile bitiren ‘bütün umudum gençliktedir’ diyen, Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde yürüyen, kuruluşun ve kurtuluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin genç ve dinamik neferleri olarak diyoruz ki; bizler de bu demokratik yarışta tüm gücümüz ile var olacak ve gençliği parti içindeki hak ettiği yerlere ulaştıracağız. Tabiki de bu zamana kadar bize yol göstermiş, örnek olmuş siyasi önderlerimizin fikirlerinden faydalandık ve faydalanmaya devam edeceğiz. Çıkmış olduğumuz bu yolda, bize desteklerini esirgemeyen, burada olan veya olamayan tüm parti büyüklerimize teşekkürü bir borç bilirim" dedi. 

"Ötekileştirmeyen ve herkesi kucaklayan, çalışkan, enerjik bir yönetim sözü veriyorum"

Egemen Yağcıoğlu, "Değerli basın mensupları; çok kıymetli yol arkadaşlarım, sizlere kimseyi ötekileştirmeyen herkesi kucaklayan, dinamik çalışkan ve enerjik bir örgüt yönetimi oluşturma sözünü veriyorum. Sizlere cesur, ilkeli, dürüst bir ilçe başkanı olma sözünü veriyorum, mahalle mahalle, sokak sokak ve kapı kapı dolaşarak insanlarımızın dertlerini dinleyen ve çözüm üreten bir ilçe başkanlığı sözü veriyorum" diye konuştu.

"Sorunları çözüme kavuşturmak için bedenini ortaya koyan bir Odunpazarı İlçe Başkanlığı sözü veriyorum"

Egemen Yağcıoğlu, "Örgütümüzün ve vatandaşlarımızın sorunlarını kendi sorunu gibi gören ve çözüme kavuşması için bedenini ortaya koyan bir Odunpazarı İlçe Başkanlığı sözü veriyorum. Biz böylesine önemli bir göreve neden adayız? Parti içindeki tüm kırgınlıkları gidermek için adayız.
İçe dönük değil, dışa dönük ve güçlü bir örgütü inşa etmek için adayız. Kadınlarımızı ve gençlerimizi siyasette daha etkin ve önemli yerlere taşımak için adayız" dedi. 

"Kimsenin adayı değilim, partiye ömrünü adamış, bedeller ödemiş parti büyüklerimin ve emekçilerimizin adayıyım"

Egemen Yağcıoğlu, "Bana kimin adayısın diye soruyorlar? Ben hiç kimsenin adayı değilim, ben bu partiye ömrünü adamış bu uğurda bedeller ödeyen parti büyüklerimin ve parti emekçilerimizin adayıyım. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyor, 20 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek kongremizin, öncelikle Türkiye’mize, daha sonra da Odunpazarı'mıza yakışır bir kongre olacağını temenni ediyor, bu demokratik yarışta aday olacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@