CHP’li Çakırözer engelliler ve aileleriyle ifarda buluştu

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, engelli yurttaşlar ve aileleriyle Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

SİYASET 27.03.2023, 15:09 13.04.2023, 15:45
CHP’li Çakırözer engelliler ve aileleriyle ifarda buluştu

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, engelli yurttaşlar ve aileleriyle Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Çakırözer, “Dayanışma ayı Ramazan ayında engelli yurttaşlarımız ve aileleriyle bir araya gelmekten büyük mutluluk ve onur duydum. Mücadelemiz engelli yurttaşlarımızın sıkıntılarının ortadan kalktığı, onların toplumsal hayata tam ve eşit katılımın sağlandığı bir Türkiye için” dedi.

CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Ramazan ayında Eskişehir’deki engelli yurttaşlar ve aileleriyle iftar programında bir araya geldi. Eskişehir Sakatlar Derneği Şube Başkanı Cafer Eşen ve dernek üyelerinin katıldığı iftar programında Çakırözer, engelli yurttaşlar ve aileleriyle dayanışma içinde olduklarını vurguladı.

Çakırözer, “Engelli yurttaşlarımız ve aileleriyle iftar sofrasında buluşmaktan büyük mutluluk ve onur duyduk. Sakatlar Derneği Başkanımız Cafer Esen ve hemşehrilerimize bu anlamlı buluşma için teşekkür ederim. Hepimizin ortak dileği Ramazan sofralarımızdaki hoşgörü ortamının ülkemizde birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirmesi, dayanışmayı arttırması” dedi.

Engelli yurttaşlar ve ailelerin güncel talep ve sıkıntılarını da dinleyen Çakırözer, sorun ve taleplerin takipçisi olduğunu ve çözüme kavuşturulması için Meclis’te mücadeleyi sürdüreceklerini söyledi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@