banner163

Çizme kardeşliği

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Mansur Yavaş ile otururken çizmeli fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. Soylu'nun çizmeli fotoğrafı, Eskişehir'de de Soylu'nun büyük destek verdiği AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan adayı Volkan Doğan'ın seçim öncesi sarı çizmeleriyle kolları sıvayıp yollardaki taşları döşemesini akıllara getirdi... 

SİYASET 13.06.2022, 21:59 13.06.2022, 22:03
Çizme kardeşliği

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Ankara'da selden zarar gören bölgelere yaptığı ziyaretler çok konuşulurken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile görüşmelerinde çekilen o fotoğraf da çok konuşuldu, sosyal medyada gündem oldu. Mansur Yavaş sel konusunda gerekli tedbirleri almamakla eleştirilirken, Süleyman Soylu'nun fotoğraftaki çizmeli hali ile ilgili birçok yorum yapıldı, Soylu takdir edilirken, Mansur Yavaş'a tepki yorumları geliyor.

Soylu'nun çizmeleri, Volkan Doğan'ın sarı çizmelerini hatırlattı 

Öte yandan, Süleyman Soylu'nun çizmeleriyle gündem olması, Eskişehir'de akıllara başka bir siyasetçiyi daha getirdi. Son yerel seçimlerde AK Parti'nin Odunpazarı Belediye Başkan adayı olan Volkan Doğan, seçim öncesinde Kazım Kurt'un ihmal ettiği yollardaki çalışmalara dikkat çekmiş, sarı çizmeleri ile yollarda taş döşeği o görüntüler çok konuşulmuştu.

"Volkan Doğan'ın emrindeyim" sözü hafızalarda...  

Süleyman Soylu'nun AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olduğu dönemde, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı görevine atadığı Volkan Doğan'a Soylu, seçim sürecinde de büyük destek vermiş, Odunpazarı'nda gerçekleştirilen mitingte Volkan Doğan'ın ellerini kaldırıp "Volkan Doğan'ın emrindeyim" diye defalarca tekrarlaması da hafızalara kazınmıştı. 

Yorumlar (1)
eseslee 2 yıl önce
sarı çizmeli kaybetti hatırlatırım

Gelişmelerden Haberdar Olun

@