banner163

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Murat Mercan ile Central Park'ta yürüyüş yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin New York şehrinde Central Park'ta yürüyüş yaptı, vatandaşlarla sohbet etti. Erdoğan, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan da eşlik etti. Erdoğan'ı gören ABD'liler şok oldu, fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

SİYASET 18.09.2022, 14:58 18.09.2022, 16:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 77. Genel Kuruluna katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği ABD'nin New York şehrinde, beraberinde Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan ve Türkiye'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Büyükelçi Feridun Sinirlioğlu ile birlikte Central Park'ta yürüyüş yaptı.

Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu'na katılmak için ABD'de bulunan Erdoğan, New York'taki Central Park'ta bir süre yürüyüş yaptı.

Erdoğan'a yürüyüşünde Eskişehir'in önceki dönem milletvekillerinden, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan ve Türkiye'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Büyükelçi Feridun Sinirlioğlu eşlik etti.

ABD'liler Erdoğan ile fotoğraf çektirmek için sıraya girdi

Yürüyüşü sırasında parkta bulunanların ilgisiyle karşılaşan Erdoğan, parktakilerle sohbet edip, fotoğraf çektirdi. Bankta oturduğu sırada yanına gelen bir kişi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ukrayna krizindeki rolünden dolayı teşekkür etti. Erdoğan ayrıca yanına yaklaşan bir çifte sigara içmemesi tavsiyesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bir anda karşılarında gören ABD'liler şok oldu, ABD'li vatandaşlar Erdoğan ile fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün ABD'de faaliyet gösteren Türk sivil toplum kuruluşu temsilcilerini kabul edecek, Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi tarafından düzenlenecek akşam yemeğine katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Central Park'taki görüntülerini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz

Geçtiğimiz günlerde Eskişehir'e gelmişti 

Murat Mercan geçtiğimiz günlerde Eskişehir'e sürpriz bir ziyaret yapmış, çeşitli ziyaret ve görüşmelerde bulunmuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@