DEVA Partisi’nden İYİ Parti’ye ziyaret

DEVA Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Haşim Ateş ve beraberindeki heyet İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Mehmet Ektaş'ı ziyaret etti.

SİYASET 08.02.2021, 11:08 08.02.2021, 12:58
DEVA Partisi’nden İYİ Parti’ye ziyaret

DEVA Partisi Eskişehir İl yönetimi, İYİ Parti Eskişehir İl Başkanlığını ziyaret etti. Yapılan açıklamada, yoğun siyasal gündemin değerlendirildiği toplantının önemli bölümünde, pandemi ortamında yaşanan ekonomik kriz, esnafın ve vatandaşın yaşadığı ağır iktisadi buhran, hükümetin yeni anayasa taslağı, Boğaziçi Üniversitesinde yaşanan olumsuz gelişmeler, erken seçim gibi konular görüşüldüğü belirtildi. Ülkenin ve şehrin sorunlarının iki parti yöneticilerince istişare edildiği toplantıda işbirliğine yönelik vurgu da yapıldığı ifade edildi. 

DEVA Partisi İl Başkanı İsmail Haşim Ateş yaptığı açıklamada "Genel Başkan Ali Babacan'ın, Sayın Meral Akşener ile güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönülmesi konusunda birlikte çalışma kararlılığı içinde olduğunu görüyoruz ve geçtiğimiz günlerde iki lider bir araya geldi" dedi. 

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Ektaş da, "Birçok noktada ortak anlayışımız olduğunu görüyoruz, şehrin ve ülkenin sorunları için daha sık görüşme ve istişarede bulunma arzusundayız. Teşkilat çalışmalarına devam etmekte olan Deva Partisi'ne başarılar dileriz” diye konuştu. 
 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@