Devlet Bahçeli: Zam yapanın FETÖ ilişkisi araştırılsın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında iç ve dış siyasi gelişmeleri değerlendirdi, açıklamalarda bulundu.

SİYASET 22.11.2022, 11:59
Devlet Bahçeli: Zam yapanın FETÖ ilişkisi araştırılsın

Grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile görüşmesini değerlendirdi. Bu temasın doğru olduğunu belirten MHP Lideri, Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad ile de görüşülmesi için gerekli ortamın oluşturulması gerektiğini kaydetti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında iç ve dış siyasi gelişmeleri değerlendirdi.

Bahçeli, Türkiye'nin Irak,  Suriye ve Mısır ile geçmişten gelen önemli bağları olduğunu belirtirken, "Biz doğrudan ikili görüşmeleri başlatmazsak, bozguncular aramızı iyice açacaklardır. Ülkemizin komşularıyla yapıcı, müsbet, geliştirici ve samimi dialoglar kurması aynı zamanda 2023'ün hedefleriyle müzahirdir" diye konuştu. 

Suriye ve Irak'ın kuzeyine iki gün önce başlatılan Pençe-Kılıç harekatına da değinen Bahçeli, "Havadan başlatılan operasyonların kara gücümüz dahil edilerek tamamlanmasını da ümit ediyorum" ifadelerini kullandı.

"ABD TÜRKİYE'YE CEPHE ALDI"

"Harekatta terör örgütünün sığınakları, depoları, inleri tahrip ve imha edilmiştir" diyen Bahçeli, şunları kaydetti:

"Bizim terörle mücadelemiz küresel güçlerle mücadeledir. Türkiye'nin iç politikası ABD'nin dış politikasıdır. PKK-YPG'yi kara gücü olarak isimlendiren, bütçesinden kaynak ayıran ABD, Türkiye'ye açık cephe almıştır. Bu cepheyi görüyoruz. Reste rest diyecek yürekliliği gösteriyoruz." 

"ZAM YAPANIN FETÖ İLİŞKİSİ ARAŞTIRILMALI"

Bahçeli'nin gündeminde gıda fiyatlarındaki artış da vardı. "Bu aç gözlülere müsamaha gösterilmemeli" diyen MHP lideri, zam yapan zincir marketlerin FETÖ ile ilişkisinin araştırılması gerektiğini belirtti.

"BORSADA YÜKSELİŞ SÜRECEK"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Borsa İstanbul'daki yükseliş ile ilgili bir açıklama yapmış ve vatandaşları uyarmıştı. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının kabul edilemez olduğunu dile getiren Bahçeli, "BİST'e yönelik açıklamalarını kabul etmemiz mümkün değildir. Kılıçdaroğlu şuursuzdur. İstanbul Borsası'nın yükselişi devam edecektir. Borsaya güvenimiz tamdır"  değerlendirmesini yaptı.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan diğer başlıklar şöyle:

"Ücretli, sözleşmeli hiçbir öğretmen kalmamalı hepsi kadroya geçirilmeli. Öğretmenlerimizin haklı taleplerini biliyor ve çözüm için elimizi taşın altına koyacağımızı ifade ediyoruz. 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@