banner163

Dilara Tambova'dan medyamidas.com'a ziyaret... "İttifaklar konusunda çok netiz"

DSP Genel Başkan Yardımcısı ve DSP Gölge Kabinesi Gençlik ve Spor Bakanı Dilara Tambova, medyamidas.com'u ziyaret etti.

SİYASET 24.03.2021, 17:57
Dilara Tambova'dan medyamidas.com'a ziyaret... "İttifaklar konusunda çok netiz"

DSP Genel Başkan Yardımcısı ve DSP Gölge Kabinesi Gençlik ve Spor Bakanı Dilara Tambova, medyamidas.com'u ziyaret etti.

Midas Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Kutlu ve medyamidas.com Editörü Murat Atikel ile bir araya gelen Dilara Tambova, "Eskişehir’in deneyimli gazetecilerinden sayın Hakkı Kutlu ve sayın Murat Atikel’i yeni kurmuş oldukları medyamidas.com haber sitesi nedeniyle kutluyorum, hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

"Bu düşüncedeki her siyasi partiyle görüşürüz"

Ziyarette gündeme dair konular, önümüzdeki dönemde yaşanabilecek siyasi gelişmeler ve Z kuşağı olarak adlandırılan genç kuşağın seçmen olarak gösterecekleri refleksler değerlendirilirken, Dilara Tambova, Demokratik Sol Parti'nin önümüzdeki süreçte ittifaklar konusunda da çok net olacağını belirtti. Tambova, "Demokratik Sol Parti'nin, ittifaklar konusunda nerede duracağı, milli birlik ve beraberliğimiz konusunda çok net bir tavır içinde olacağımızı ifade edebilirim. İttifak ve siyasi işbirliği konusunda tek rezervimiz ülke bütünlüğüne kast edilmemiş olması ve Atatürk milliyetçiliğinden, ulus devletten ödün verilmemesidir. Bu düşüncede olan her siyasi parti ile görüşülerek, ülke menfaatleri adına gövdemizi ortaya koymaktan çekinmeyeceğimizin bilinmesini isteriz" diye konuştu.

Dilara Tambova, Hakkı Kutlu’ya konukseverliği için teşekkür ettiğini ve medyamidas.com'a başarılı bir yayın hayatı dilediğini ifade etti. 

Midas Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Kutlu da, Dilara Tambova'ya nazik ziyaretleri için teşekkür ettiklerini belirterek, "Dilara Hanım Eskişehir siyasetinin yetiştirdiği önemli isimlerden biridir. Hem DSP Genel Başkan Yardımcısı hem de DSP'nin Gölge Kabinesi'nde Gençlik ve Spor Bakanı olması nedeniyle Eskişehir'i temsil etmesini de çok önemsiyoruz. İlkeli duruşu ile Eskişehir'e önümüzdeki dönemde de katkılarının süreceğine inanıyor ve kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi. 


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@