Dönmez ve Gürcan'dan ardı ardına önemli ziyaretler

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Fatih Dönmez ve Prof.Dr. Ayşen Gürcan'dan Ankara'da ardı ardına önemli ziyaretler...

SİYASET 19.10.2023, 17:21 20.10.2023, 13:45
Dönmez ve Gürcan'dan ardı ardına önemli ziyaretler

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Fatih Dönmez ve Prof.Dr. Ayşen Gürcan'dan, seçildikten sonra özellikle Bakanlara yaptıkları ziyaretlere hız kesmeden devam ederken, Ankara'da ardı ardına yine önemli ziyaret ve görüşmelerde bulundular. 

"Bakanımız Osman Aşkın Bak ile Eskişehir'e yapılacak yatırımları değerlendirdik"

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan'ın, ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş ile birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’a yaptığı ziyaretinde ardından, Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak'ı da ziyaret ettiğ öğrenildi. Ayşen Gürcan, ziyaretle ilgili paylaşımında "Bugün mecliste Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak'ı ziyaret ettik. Eskişehir'de devam eden bakanlık çalışmalarını ve yapılacak yatırımları değerlendirdik. Şehrimize yönelik ilgisi nedeniyle sayın bakanımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

Fatih Dönmez'den Bakan Bayraktar ve yardımcılarına ziyaretler 

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez de, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ı ziyaret etti. Fatih Dönmez zyaretle ilgili paylaşımında, "Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Alparslan Bayraktar'ı ve Bakan Yardımcılarımızı ziyaret ettik. Birlikte mesai harcadığımız bakanımız ve yardımcıları yüzyıllık enerjimizi Türkiye Yüzyılı’nda hayata geçirecekleri yatırımlarla Türkiye Yüzyılını enerjinin de yüzyılı yapacaklardır" dedi. 

Dönmez ve Gürcan, Ali Demirel ve Reyhan ile birlikte Mustafa Elitaş'ı ziyaret etti 

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Fatih Dönmez ve Prof.Dr. Ayşen Gürcan ayrıca, AK Parti MKYK Üyesi Ali Demirel ve AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan ile birlikte AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Mustafa Elitaş’ı ziyaret etti. Elitaş'a görevinin hayırlı olmasını dileyen heyet Elitaş ile Eskişehir'e ilişkin de istişarelerde bulundu. 

AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile de görüştüler

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Fatih Dönmez ve Prof.Dr. Ayşen Gürcan ayrıca, AK Parti MKYK Üyesi Ali Demirel ve AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan ile birlikte AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'i de ziyaret ederek Eskişehir’e dair istişarelerde bulundular. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@