DP Genel Başkanı Uysal, Ataç ile bir araya geldi

Eskişehir'e gelen DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ı da ziyaret etti. 

SİYASET 13.04.2021, 12:12 13.04.2021, 12:16
DP Genel Başkanı Uysal, Ataç ile bir araya geldi

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal ve parti yönetimini makamında ağırladı.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Genel Başkan Yardımcıları Fevzi Yalçın, Murat Aydoğdu ve Muhammet Kelleci, DP Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan, Afyonkarahisar’ın İncehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin ve Demokrat Partililer, Ataç’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Ataç ve Uysal, gündeme ilişkin konular üzerine sohbet etti. 

"Aklın hizasında, bilimin ışığında"

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gültekin Uysal, “Çeşitli programlara katılmak için Eskişehir’e geldik. Ahmet Başkanımıza da bir ziyaret gerçekleştirdik. Öncelikle kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Türkiye olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Türkiye, geçmişte pek çok zorlukları atlatmış ve bugünlerde yaşadığımız zorlu sürecin de üstesinden gelecektir. Yeter ki büyük kırılmalar, büyük kayıplar yaşamalım. Aklın hizasında, bilimin ışığında problemleri ele alalım. Sorumluluk duygusu içerisinde siyaset yapan insanlar olarak bu ülkenin geleceğine her zaman inandık, bugün de inanıyoruz” dedi.  


 
“Yerel yönetimler, Millet İttifakı’nın itici bir gücü olacak”

Ataç da, “Sevgili genel başkanımla en son yerel seçimler öncesinde bir araya gelmiştik. Son iki yılda işlerimizin yoğunluğu nedeniyle biraz ayrı kalmıştık ama bugün tekrar bir araya geldik. Ben ziyaretlerinden ötürü çok mutlu oldum. Ben, genel başkanımızı her haliyle takdir ediyorum. Türkiye’de örnek politikacılardandır. Tabi ki yaptığı çalışmaların karşısında başarılar da elde edecektir. Özellikle de Millet İttifakı’nda beraber olmamızdan dolayı mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Millet İttifakı olarak bütün olumsuzlukları geride bırakarak iktidar olma yolunda hızla ilerleyeceğiz. Tabi Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel yönetimlerdeki başarılarını iktidara aktarmak çok önemli. Yani yerel yönetimler, Millet İttifakı’nın itici bir gücü olacak. Ben iyi günlerin yakında olduğunu, aydınlanmanın yakında olduğunu ümit ediyorum. Hiçbir zaman da ümitsiz olmadım. Zaten iktidar partisinin yaptığı her şey düşüşlerinin bir eseri olarak gözüküyor. Milletimizin, Millet İttifakı’na destek vererek iktidara getireceğine ise inancım tamdır. Ziyaretlerinden ötürü Gültekin Uysal ve beraberindekilere teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Ataç, Uysal ve beraberindekilere belediye hizmet binasında yer alan Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu eserlerini tanıttı. Ayrıca Başkan Ataç konuklarına, Tepebaşı Belediyesi'nin doğayı korumak ve çevre duyarlılığını arttırmak için hayata geçirdiği projelerden birisi olan Sukurusu Uygulama Merkezi’ni de gezdirerek, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Ziyaret, Ataç’ın Uysal’a “Eskişehir: kökleri derinde yepyeni bir şehir” kitabını ve Devrim Otomobili’nin camdan bir figürünü armağan etmesiyle sona erdi.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@